arkadaşlar bunlar başka forumlarda gezinirken gözüme takılan lpg ile ilgili bilgiler
yaf abiler bizim peder beyde 98 omega var 2,5 v6 6ay once onada taktık şu yeni teknoloji lpg den arabanın içine etti!O v6 motorun performasının nasıl o kadar düştüğüne ben akıl sır erdiremedim vermedik arıza lambasıda kalmadı!Araba arkasını kaldıramıo rampada falan sesi bile acayip değişti arabanın ve acayip yağ yakmaya başladı.Rezil edio bizi uzun yolda arabanın kimyası bozuldu yaf!Yazık etmeyin arkadaşlar opelinize modeli ne olursa olsun..Az daha bekleyin dizel alın!Ciahanbey karedşim 2.0dti alsana vectra mükemmel bi araba düşünmezmisin yazık yani tüp olayı bence ona yapacağın masrafla dizel al abi ayrıca tüpün güvenilirliği kanıtlanmışmıdır çok merak ediorum...
Opel grubunda bize surekli sikayetler geliyor ben iice korktum lpg den en iyi yerlerde taktırmıslar marka model yazmıyorum surekli sorun cıkıyor ozellikle aracın beyni (ecu) su risk altında gerci hickimse bana katılmayacaktır ama olsun ben dogru olduguna inandıgım icin sizlerle paylastım Buarada lpg den bir sure sonra ki bazıları sanslı uzun sure bir sorun ile karsılasmıyolar bunuda otomobilin genel durumuna baglıyorum ve tabii sans.bazılarıda kısa zamanda sorunlar zinciri ile karsı karsıya geliyorlar.bir nevi lpg tetikleyici durumunda