lpg 'li OPEL memnunıyet derecesi!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M.YILDIZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugün lpg nin beyni,enjektörler,şamandıra ve anahtarı komple değişti garantiden ... :)

mdellal' Alıntı:
Bugün lpg nin beyni,enjektörler,şamandıra ve anahtarı komple değişti garantiden ... :)

geçmiş olsun:D şimdi durum nasıl peki, ve yakıtta bir değişiklik oldu mu?

Yakıt olarak daha hesaplamadım ama aracın ataklaştığı kesin ... :good:

ben brc sıralı taktıralı yaklaşık 13-14 gün oldu. ilk verileri sizinle paylaşmak istedim. şehir içi tüketim yaklaşık 120 kuruş . lpg aygaz euro lpg . benzinle arasında hiç bir fark göremedim. benzinden gaza gazdan benzine geçiş sorunsuz hiç hssedilmiyor. şehirlerarası gidersem o verileride sizlerle paylaşırım. takılan sistem brc sequent 24.

sismik' Alıntı:
ben brc sıralı taktıralı yaklaşık 13-14 gün oldu. ilk verileri sizinle paylaşmak istedim. şehir içi tüketim yaklaşık 120 kuruş . lpg aygaz euro lpg . benzinle arasında hiç bir fark göremedim. benzinden gaza gazdan benzine geçiş sorunsuz hiç hssedilmiyor. şehirlerarası gidersem o verileride sizlerle paylaşırım. takılan sistem brc sequent 24.
2000 motor araba ş.içi 120 mi yakıyo ? Lpg kaç lira ? Sakin kullanım mı bu? :eek:

Kullandığınız araç neydi ? Tüketim litre olarak nekadardı ?

senolbilgin74' Alıntı:
ben voltran kullandım.arıza bakımından sorun yaşamadım. ama yakıt bakımından diğer sistemlerden biraz daha fazkla yaktığı kesin

Kullandığınız araç neydi ? Tüketim litre olarak nekadardı ?

mdellal' Alıntı:
2000 motor araba ş.içi 120 mi yakıyo ? Lpg kaç lira ? Sakin kullanım mı bu? :eek:

evet lpg 1.43 ytl. 40 ytl ile 326 km yol yaptım. kullanım dersen normal kullanım yeri geldi 120 ,140 yeri geldi 80. yani özellikle ekonomi yapıyım diye bir kullanım yok

tasaruf var ama hız yok ayrıca pistonları zorluyor

Geri