Adapazarında elbirlik ve alemdag var birini tercih etmeni tavsiye ederim..Arkadaşlar bende taktırmaya karar verdim.. Adapazarında tavsiye edeceginiz iyibir usta varmı acaba ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adapazarında elbirlik ve alemdag var birini tercih etmeni tavsiye ederim..Arkadaşlar bende taktırmaya karar verdim.. Adapazarında tavsiye edeceginiz iyibir usta varmı acaba ?
tüplü araba patlayacak diye bir kural zaten yok.ama çok şahit oldum benin hortumunun çatlaması sonucu motor üzerine sızarak yandığını(benzin hortumu zaman içerisinde benzin az kullanıldığı için çatlama yapıyormuşşşş)Arkadaşlar bugüne kadar bakımını yaptıran hangi araba tüpten dolayı patlamış? öyle olsa devlet izin vermez zaten, tabi bu LND arkadaşımın dediği gibi ama çok geziyorsan, standart dizellerine göre performans ve ekonomi istiyorsan tabiki tüp derim.( tabi montaj, ayar önemli) Ama illa büyük motora benzin koyarım diyorsanız o başka..99 GT' de takmadık, bi süre sonra gına getirdi..
tüplü araba patlayacak diye bir kural zaten yok.ama çok şahit oldum benin hortumunun çatlaması sonucu motor üzerine sızarak yandığını(benzin hortumu zaman içerisinde benzin az kullanıldığı için çatlama yapıyormuşşşş)