Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sanırım biraz sallamışınız....biraz degil iyi sallamışın.....slm. arkadaşlar. lpg taktıracak arkadaşlar ilkönce şunu iyi bilmelidir. araç ilk çalıştırıldığında benzin ile çalışıyor. motor hararetinin 80 derece yi bulması ve 1,5 - 2 km. gittikten sonra ise lpg ye geçiyor. Bu durumda şehiriçi kısa süreli kullananlar için lpg anlaşılacağı üzere mantıklı değil. ayrıca 2000 ytl gibi bir parayı gözden çıkaracaksınız ve 2000 ytl yi de ne zamana kadar amorti edeceğine bakacaksınız. Artı otogaza vereceğiniz parayıda üstüne ekleyeksiniz. taktırılıp taktırılmaması tamamen aracın sık sık kullanılmasına bağlıdır. Yani yıllık 100.000 km gibi bir kullanım yapmıyorsanız lpg nin bence avantajı yok. araca vereceği zararı da göz ardı etmemek lazım. ne kadar zararı yok denilsede bilen bilir. Mutlaka zararının olduğuna inanıyorum.
slm. arkadaşlar. lpg taktıracak arkadaşlar ilkönce şunu iyi bilmelidir. araç ilk çalıştırıldığında benzin ile çalışıyor. motor hararetinin 80 derece yi bulması ve 1,5 - 2 km. gittikten sonra ise lpg ye geçiyor. Bu durumda şehiriçi kısa süreli kullananlar için lpg anlaşılacağı üzere mantıklı değil. ayrıca 2000 ytl gibi bir parayı gözden çıkaracaksınız ve 2000 ytl yi de ne zamana kadar amorti edeceğine bakacaksınız. Artı otogaza vereceğiniz parayıda üstüne ekleyeksiniz. taktırılıp taktırılmaması tamamen aracın sık sık kullanılmasına bağlıdır. Yani yıllık 100.000 km gibi bir kullanım yapmıyorsanız lpg nin bence avantajı yok. araca vereceği zararı da göz ardı etmemek lazım. ne kadar zararı yok denilsede bilen bilir. Mutlaka zararının olduğuna inanıyorum.
Aynı fikirdeyim.Çok salladın.sanırım biraz sallamışınız....biraz degil iyi sallamışın.....![]()
![]()
arkadaşlar bende 2000 model vectra1,6 arabama taktıralı 15 gün oldu şimdilik hiçbirsorun yok 2500 km yaptım tartarini auto yu herkese tavsiye ederim ş. içi 150 ş. dışı 120 yakıyor
....,daha fazla kurum yapması....