Lpg Taktiriyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURAK53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BURAK53

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.facebook.com
arkadaslar dusun tasındım dolastım bakındım zavollı sıralı sıstem taktıracam 1500 ytl haftaya carsamba gun verdıler cok sırada ınsanlar herkes lpg ye akın etmıs durumda ıyı ettım kotu ettım bılmıyom :)

bence iyi ettin cüzdandaki farkı çok rahat göreceksin simitmi yoksa büyük kazanmı

ama bu talepten dolayı lpg fiyatlarıda ucarsa sasmamak lazım :( ben bi 7500-10000 km arası lpg sistemine veridgim parayı çıkarcam

sen daha çabuk telafi edrsin çünkü benim sistem pahalı idi 2000ytl lik teleflex

Son düzenleme:
bence iyi ettin cüzdandaki farkı çok rahat göreceksin simitmi yoksa büyük kazanmı

ama bu talepten dolayı lpg fiyatlarıda ucarsa sasmamak lazım :(
dedıgın gıbı sıra cok var ya bıldıgın gıbı elımızde patlamasa ıyı fıyatlar ucarsa yandık sımıt taktırmıyoz stepne lazım oluyo uzun yol yapıcaz 32 lıtrelık tank takıcaz nasıp olursa :good:

iyi etmedinn...süper ettn bence yaklaşık 1 ay önce taktırdık süper menmunuz...

Çok doğru bir karar bence.Komşu 2006 jetta aldı.Alır almaz lpg montajında aldı soluğu.

arkadaslar dusun tasındım dolastım bakındım zavollı sıralı sıstem taktıracam 1500 ytl haftaya carsamba gun verdıler cok sırada ınsanlar herkes lpg ye akın etmıs durumda ıyı ettım kotu ettım bılmıyom :)

kaliteli marka seçmişsin inşallah işçilikte iyi olurda tadından yenmez ne demek iyimi ettim kötümü ettim tabiki iyi ettin

bizim hoca 2008 passat aldı düz vites 1 ayolmadan tüp taktırdı :D

tum tesısat aracın benzın fortumları gectıgı yerden gecıcekmıs

ne yapsam bendemı taktırsam cok yakıor :( bıde rodaj yapıyourz

Geri