Lpg Taktiriyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURAK53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tartarini Taktirdim Memnunum Inş Sende Memnun Kalirsin Güle Güle Kullan Hayirli Olsun

tesekur ederım abı sagolasın:)

çok fazla kullanmıyorsan gerek yok ama sürekli biniyorsan benzin çekilmez

askerden yenı geldım bırde kardesım asker dewamlı bursa.ankara yapcam ıcın lpg yaptırdım memlekete giderız artık rızeye gıdıp gelsem amortı edıcek sehır ıcı benzın le kullanamıyoruz hemen bıtı verıyo cuk dıye yaptırmama neden oldu ama performans aynı benzınlıden daha ıyı bence :)

bugun gazla ılgılı az sorunum vardı onları tamamlatarak bugun ıslerım bıttı rahatlık varmıs valla gaz mumekemmel benzılıden farkı yok cekıs ıyı tavsıye ederım :good:

tartariniden şaşmayın arkadaşım pahallı olur ama sağlamdır.

honda civic aracıma da taktırmayı dusunuyorum ancak, bobin yakma, arıza ışığı yanması, motorda silkeleme , stop etme gibi sorunlar yaşarsam diye korkuyorum. ki oyle bı sorunla karşılaşırsam o arabayı yakarım.

valla arıza ısıgı yandı sılkeleme oldu enjektor yerınden cıkmıs bındebır olan bıse sans telefon ettım arabaynın yanına geldıler seyyar cıhazları var duzelltıler bugunde arıza ısıgı yandı radyator suyunu tasıncaya joymusu kendı sevıyesını getırdık baska bır sorun yok valla cekısı mukemel bursanın altını ustunu getırdım artık her enjektor basına gaz gelıyo orjınalı gıbı oldu tam sıralı pahalı ama kalıtelı :good:
bırde bırsey soliyım herkes kendı malını met edıyo ıyı arastır tam sıralı taktır sorun yasamassın ıtalyan al sasma benım arka depo samandırasına kadar 10 sene parca garantılı romano

10 gün önce atiker Sıralı Sistem Fast2 4 Sil. Süper taktırdım.çok memnunum

aynen oyle benım korkumda ondan ya zaten. herkes kendı taktırdıgını meth edıyo. ama oyle arıza ışığı yakarak, motorda sılkeleme yaparak ( heleki benimki otomatik vites) , araç yolda gıderken stop ederek kullanamam ben onu.

Geri