Lpg Taktiriyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURAK53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla kardes arastırdım brc ıyı dedıler dogal gaza donuyomus bı ufak ıslemle sonrada arastırdım donme olayı baya kuffetlı donerse baska markalada doner dedıler brc de vazgectım ıtalyan taktırdedıler bende dogru bılgı veren esnafa gıttım bana harbı harbı konusunca zavollı pazarlıga oturduk sırada anlatamam mutıs derecede ızdıham herkes sıraya gırmıs tercıhımı ıtalyan malında sectım

haftaya carsamba kısmet olursa sabah 9 da verıcem arabayı aksam6 da arabyı teslım edıcekler

tartarini taktırdım ben de, 37000 km yol yaptım, şimdilik sorun yok çok şükür. hayırlı olsun size de güzel günlerde kullanın.

arkadaslar lpg taktırdım zovallıden vaz gecdım baska romano taktırdım zovallı tam sıralı sıstem degillmıs tam sıralı enjektor basına aynı orjınalı gıbı oldu cekıs mukemmell ama ısım aksı gıttı enjektorden bır hortum cıktı yolda gerı dondum valla ısım sımdı bıttı sımdıde alrm calısmıyo yarın bakıcaz kablosu cıktı heralde orto susturucu oraladan tıtresım verıyo alt dewırlerde yarın onuda gosterecem baska sorun yok yaw cok yordu benı :good:

taksit yaptırdınmı?

Zavoli kiti vectra 1.6 aracıma ocak ayında taktırmıştım. 5 aydır sorunsuz bindim.Geçen hafta kesiklik silkeleme gibi sorunlar başladı. Baktırdım, ateşleme bobini değişecek dediler. Bobinin gideceği varmış dedik 200 YTL verdik , bobin değişti. Ancak şu an kafam çok karışık, çünki ateşleme bobini ni LPG bozuyor şeklinde yorum yaptı birkaç usta. Yeni takılan bobinle 200 km. yaptım, sorun gene başladı. Takılan bobinde gitmiş, LPG li araçta parça garantisi vermiyoruz ama müşterimizsin değiştirelim dediler. Bu LPG nin bobini bozma durumu doğru sanırım. Eğer öyleyse yandık, zırt pırt 200 YTL ver bobin değiştir. LPG bu tür maliyetli sorunlar yaratıyorsa , aracı elletmemek daha mantıklı. Yakıttan kar edecz derken, para başka yere kaçıyor. Aslında LPG kiti montajcılarından bu gibi durumlar için garanti istemek gerekir, bu tür kronik sorunlar çıkaracaksa hiç takmasınlar bu kitleri.

kardesım otosansıtte yaptırdım kredı kartına daha cektırmedım 10 veya 12 taksıt cektırcem pazartasıne kadar gez dolas begenmezzsen soker alırım dedı okadar garantı verdı arabanın basında durdum herseyını nere ne takılıyo gordum:good:

Zavoli kiti vectra 1.6 aracıma ocak ayında taktırmıştım. 5 aydır sorunsuz bindim.Geçen hafta kesiklik silkeleme gibi sorunlar başladı. Baktırdım, ateşleme bobini değişecek dediler. Bobinin gideceği varmış dedik 200 YTL verdik , bobin değişti. Ancak şu an kafam çok karışık, çünki ateşleme bobini ni LPG bozuyor şeklinde yorum yaptı birkaç usta. Yeni takılan bobinle 200 km. yaptım, sorun gene başladı. Takılan bobinde gitmiş, LPG li araçta parça garantisi vermiyoruz ama müşterimizsin değiştirelim dediler. Bu LPG nin bobini bozma durumu doğru sanırım. Eğer öyleyse yandık, zırt pırt 200 YTL ver bobin değiştir. LPG bu tür maliyetli sorunlar yaratıyorsa , aracı elletmemek daha mantıklı. Yakıttan kar edecz derken, para başka yere kaçıyor. Aslında LPG kiti montajcılarından bu gibi durumlar için garanti istemek gerekir, bu tür kronik sorunlar çıkaracaksa hiç takmasınlar bu kitleri.
valla kardesım sans ısı yolda kalıyodum bu aksam nerdeyse enjektor hava hortumu cıkmıs sans dedı adam aradım gece geldı dukkanı actı motor arıza kodu verdı duzeltı bu gece servıs mukemmell romano kıtt de 10 yıl garantı verdı :good:

iyiki zovallı taktırmamısım basıma ıs alıcaktım tek nota 4 ayırılıyo enjektorler dagıtım yapıyo romana kıtt her enjektor basına gaz gelıyo onnumara ıscılık yaptılar yanlız alrmım arada kaynadı aksılık bı yerde kablosu kesıl bukadar basına durmama ragmen yarın baktırcam gel deıler tekrar:good:

Geri