Lpg taktırmayı düşünüyorum acaba hangi marka taktırmalıyım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan matqap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim...

Zavoli-Atiker-Brc-Lovato...
Hiçbiri o kadar önemli değil.Bütün iş işçilikte bitiyor.Güzel bir montajla,kötü takılan bir Brc den alacağınız performansın 2-3 katını Atikerden bile alabilirsiniz.
Ben Lovato kullanıyorum aracımda güzel bir işçilik sayesinde hiç bir sorun yok.

atikere asla yanaşma,landirenzoyu tek geçerim.usta çok önemli yanlız.işin ehlini bulmak lazım

peki doğru ustanın kim old. nerden anlayacaz arkadaşlar bunu soran olmadı hiç adam taktırıyor ama belki hiç memnun değil ve ardına bakmadan geçip gidiyor ve sıradaki siz olabiliyorsunuz... ya da sizin araçta sorun olmaz da aynı yere yaptıran başka araçta olabilir... aynı yerde takılan sıralı sistemin her araçta aynı performans vereceği garantisi var mı .....

peki doğru ustanın kim old. Nerden anlayacaz arkadaşlar bunu soran olmadı hiç adam taktırıyor ama belki hiç memnun değil ve ardına bakmadan geçip gidiyor ve sıradaki siz olabiliyorsunuz... Ya da sizin araçta sorun olmaz da aynı yere yaptıran başka araçta olabilir... Aynı yerde takılan sıralı sistemin her araçta aynı performans vereceği garantisi var mı .....

++++100

peki doğru ustanın kim old. nerden anlayacaz arkadaşlar bunu soran olmadı hiç adam taktırıyor ama belki hiç memnun değil ve ardına bakmadan geçip gidiyor ve sıradaki siz olabiliyorsunuz... ya da sizin araçta sorun olmaz da aynı yere yaptıran başka araçta olabilir... aynı yerde takılan sıralı sistemin her araçta aynı performans vereceği garantisi var mı .....

aracımı aldığımda üzerinde atiker wardı 1 hafta önce taktırmış.izmit gölcük sanayi atiker bayisi exxxx otogaz (reklam olmasın :D zaten tek orada)

Kesinlikle işçilik en önemlisi. Ondan sonra marka geliyor. Ustaları iyi araştırmak gerekiyor. Bu işi yeni yapanlardan uzak durun zaten. İlk zamanlarından beri LPG işi uğraşanları tercih edin...

Ben de yazayım;23000 km oldu.BRC.Sorunsuz.

landironze derim fakat landironze fakat bujileri cıt cıt diye calısıyor bide usta cok önemli bende landronze taktırdım memnunum

benim aracımdada Atiker var sorun yok hatta şimdilik memnunum yakıtı performansı gayet iyi artık kötü lpg kiti bence yok hepsi birbirine yakın önemli olan montoj..

Geri