Lpg taktırmayı düşünüyorum acaba hangi marka taktırmalıyım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan matqap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kullanıcı tavsiyesi "teleflex"

teleflex 2400tl fiyat aldım normal kaliteli bir kitte 1600 tl civarı teleflex tabiki iyi ama 2400 tl az para değil

1 ay önce zavoli taktırdım.perpormans 100 de yüz arttı.çok memnunun.ustamda çok uğraştı.

ne marka takılırsa takılsın markaların ana sayfalarında adı sanı yayınlanmış yetkili bayilere taktırın. bölge bayileri tercihiniz olsun. resmen bayiliği olmayan birçok firma lpg montajı yapıyorlar. ben brc taktırdım bölge bayisine memnunum şimdilik bir sorun yok 600 km kadar yol yaptım henüz

bizde de brc var gayet güzel. gaz çok az kaldığında sesli uyarı yapıyo daha önceki arabamızda nlp marka kit vardı onda böyle bişey yoktu.sesli uyarı hoşuma gitti güzel bişey :)
servis konusuna dikkat et bilindik bişey olsun,nlp de sıkıntı çektik bir kişiye mecbur kalıyorsun,adam sonra keyfine göre iş yapıyo

BRC al tak kardeşim..enjektörleri olsun regulatör olsun daha sağlam ve basınca dayanıklı..pahalı gelirsede zavoli al..daha da altına inme ;)

Fısıltı gazetesi BRC diyor :D

landi renzo taktır..enjektörleri biraz sesli çalışır..uzun yolda aç camı şakırtıyı dinle..şakırtı dediysek hastası olmayan anlayamaz,çoğu kişi farketmez bile..ben landi renzo'dan çok memnunum...ama illa onu taktır demiyorum servisi,bakımı ve montajı olsun da varsın lavato,brc zavolli olsun..aralarında belirgin fark yok,şu ötekınden bir gömlek üstündür dersek yalan olur.ama ben hiç sorun yaşamadım tavsiye ederim.

Geri