LPG ve Opel Vectra 2.5 V6 CDX ??

Taktırdım Kurtuldum :)

Evet arkadaşlar konuyu kapatma zamanı geldi ;) Milano marka sıralı lpg sistemi taktırdım.Ankara Anelsan da forumdaki bazı arkadaşlarımın tavsiyesi ile oraya gittim şu an çok ama çok memnunum.Şehiriçi 170 şehirler arası 140-150 arası yakıyor.Hepinize ilginiz için teşekkür ederim :)

Hadİ Hayirli Olsun...ben De Anelsan Da Taktirdim.İŞÇİlİk Gayet İyİ Ve İŞİnİn Ehlİ İnsanlar...

Hadİ Hayirli Olsun...ben De Anelsan Da Taktirdim.İŞÇİlİk Gayet İyİ Ve İŞİnİn Ehlİ İnsanlar...

teşekkür ederim..
Evet bende çok memnun kaldım benim babam ustadır hiçbir ustayı beğenmez ama adamlara hayran kaldı kendi kendine halen '' Ustalık budur işte '' diyor :rolleyes:

hayırlı olsun tekrardan...

hayırlı olsun kazasız belasız kullan:)

teşekkürler arkadaşlar

opel= zavolli derim ecotec motorla en uyumlu olan zavolli kardeşim

Ben 2.0 Vectra B me Lovato marka Sıralı Sistem lpg yi 1750 ytl ye Kayseride taktırdım ve çok memnunum sana da tavsiye ederim.

eski bir yazınızdan vectra cdx inize lpg bağlatmak için araştırma yaptığınızı okudum ( 12.04 2007 ) şu an aynı araştırmayı ben yapıyorum.sizde sonuç ne oldu hangi marka bağlattınız.sonuç ne oldu beni aydınlatırsanız sevinirim.
şimdi den tşk. ler

eski bir yazınızdan vectra cdx inize lpg bağlatmak için araştırma yaptığınızı okudum ( 12.04 2007 ) şu an aynı araştırmayı ben yapıyorum.sizde sonuç ne oldu hangi marka bağlattınız.sonuç ne oldu beni aydınlatırsanız sevinirim.
şimdi den tşk. ler

kardeşim ben çok araştırdım sonunda kararımı landırenzo dan yana kullandım italyan bir sistem lpg enjektörleri bosch marka 2 milyon km. garantili hepsi bir yana iş montajda bitiyor şu anda süüüüper memnunum performans kaybı sıfır şehir içi 200 ykr. uzun yolda 160 ykr. harika bir sistem . Biraz geç bir cevap oldu epeydir forumda yoktum kazasız sürüşler

Geri