bana yardımcı olacak yokmu aramızda 2500 CDX kullananlar lütfen buraya bakın..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence lpg takmadan önce aracın motoruna baktır bakım gerektiren yerlere müdahale et yakıt tüketimi 10-11 lt düşür sonra lpg tak 2.5 da olsa bu kadar yakmazArkadaşlar yakıt olayına bi çözüm bulmam gerekiyor.Arabam haddinden fazla yakıyor ve keyifle dolaşma imkanı vermiyor.Bu nedenle LPG taktırmayı düşünüyorum ve bu olayı ığdırda yaptırmam imkansız gibi bişey.LPG taktırıp memnun kalan arkadaşlar nerede ve ne kadara taktırdıklarını bildirirse çok memnun olurum.Yardım ve önerilerinizi bekliyorum!!![]()
Bu arada benim makinanın bi resmini sizlerle paylaşayım dedim.Umarım beğenirsiniz. ^^(Sağ tarafta görünen Ağrı Dağıdır
)
![]()
arkadaş şehir içi dur kalktan olmasın bu yoksa ayarı normal diyorlarkardeşim sen naptın öyle100 km 45.1 tl eder.(lpg=2.05 tl) hemen sanayiye , öncelikle lpg yi takan yere git derim...
ben 9 ay once TARTARİNİ taktım 2.5 v6 cdx e 17bın km yaptım şuanda ne performasn nede başka bi sorun yaşamadım şimdillik..
çift regilatörlu ve çift beyinli sistem 1000€ ya peşin taktırmıştım
benzınde 11lt
lpg de 12,13lt arasında yakıyor araç
bu arada 99 model GT 'm var ondada aynı markanın 2.0 lar için olanı mevcut o drek 11lt lpg yakıyorperformans olarak ondada kesınlıkle bi sıkıntı yok
başka bi forumda açtgım ve paylaştıgım konu 11 aydır devam ediyor çok kapsamlı araçtırmalar yaptıkçok tartıştık...
BRC-TARTARİNİ sorunsuz..
PİRİNS mükemmel ve pahalı..
Türk markalar kesinlikle sorun çıkartıyor