Emekli olduktan sonra zaten arabayı hergün kullanmıyorum, o nedenle LPG gibi devşirme şeylerle uğraşamam, çok gezen birisi olsaydım dizeli tercih ederdim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emekli olduktan sonra zaten arabayı hergün kullanmıyorum, o nedenle LPG gibi devşirme şeylerle uğraşamam, çok gezen birisi olsaydım dizeli tercih ederdim.
Gemicik mi alsak ne yapsak bilmiyorum ki? Malüm onların yakıtları çok çok ucuz oluyor
Aslında LPG en ideal yakıt!
Dizele geçmiş olmama rağmen LPG hala cazip geliyor.
Fakaaaaaat;
Türkiye'de LPG'li araca binmeyeceksin!
Doğru dürüst tek ustaya denk gelmedim. Bilgisayara bağlar bir iki ayar yapar, en kabadayısı eline bir yıldız tornavida alır, içeride bir şeyleri sıkar gevşetir, 10 liranı alır gönderir. Hiç de bir bok değişmez. Arada bobin yanar. Bilmem ne kadar para... Arada başka arıza yapar, bilmem ne kadar ona... Muayenede sorun çıkar, sızdırmazlık para... Para da para...
LPG'yi cazip kılan ekonomik oluşu olmasına rağmen Türkiye'de saçma sapan bir sistem ve saçma sapan ustalar yüzünden LPG'den soğudum, dizele geçtim.