opel astra g orjinal bosch çift tırnaktır. her söylenilen söze bakmayın. benim 3 astra da da lpg var 3 ü de farklı yerde takıldı. atiker-brc-kme markaları hepsi de orjinal buji dedi. sizin ustanın hatası var bektaş bey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
orjinali çifttir ben bosch tan lpg li araçlar için ürettiği tek tırnak tırnak aralığı daha dar bujiler var onlardan aldım kullanıyorum sıkıntı yok
Alalım ama kullanan arkadaşlar vardır mutlak ama pek bir yorum yok.
arabada bi tekleme olmustu uzun yolda araba tam dolu yüke binince o yüzden arastırdım o sırada lpg bujisini gördüm arabada bi canlanma var ama zaten üzerinden çıkan bujiler yarı ömrü geçmis gibiydi eskiydi sonuçta fark onunla yeninin farkı mıdır lpg bujinin farkı mıdır emin değilim alıp deneyebilirsiniz çok pahalı değil orjinal ayarında belkide ondan uygun trabzon boshc car serviste bulamadım internetten aldım 4 buji + kargo 52 lira tuttu durum bu
http://www.oto-parca.net/CNGLPG-Buji,CA2-114.html buradan aldım sonu 571 ile biten bizim araçlara uyuyor ama yinede siparisten önce bu sitenin telini ara nusret diye bi arkadas var baya ilgili ihtiyacın varsa benzin filtresi hava filtresi bosch da tüm yedekler var alabilirsin ruhsatın elinde olsun ararken motor kodunu soruyor