Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla bende omega 20 cd var.ilk sahibiyim.ona lpg.taktırdım 3senedir kullanıyorum.önce çok tereddüt ettim ama parası helal olsun.herkese tavsiye ederim.yalnız ruhsatlı lpg cilere taktırın ve tarantini olmasına dikkat edin.şimdi bu arabayı hanıma verdim. ben kendime omega 2.5 v6 aldım.önümüzdeki ay onada tüp taktıracağım.çünki diğerinde 3 senedir tek bir problem yaşamadım.yalnız servisin tavsiye ettiği gazı kullanın. özellikle uzun yola giden kardeşlere tavsiyem markasız gaz kesinlikle almayın.
bende lpg yok ama fiyat araştırması yapıyorum..
corsa 1.4 gls ş.dışında 100 km de 10lt yakıyo...
gelde taktırma..
sizce bana kaça patlar bilen varmı...
bende de lpg yok ve gerekte yok herhalde. kışın benzine geçinceye kadar bayağı bir benzin yiyor oda kışın ortalama aynı fiyata geliyor ne gerek var ki...
Ben taktırmadım. Şehir içi kısa mesafe kullanımlarda zaten çok da faydası olmuyor. Bir arkadaşım yeni taktırdı resmen burnundan geldi o kadar parayı verdikten sonra zaten ısınana kadar işyerine geliyor artı bir sürü arızada çıkmaya başladı.