LPG'siz kaç üye var...

lpg ye 2bin ytl masraf yapacam aracıma bir sürü sorun çıkartacak we ben ohh az yakıyo dicem.. hiç gerek yok böyle binerim çok km yapacak olsam dizele geçerim lpg ye karşıyız arkadaşım :)

ßen 1.4 SFI motorumLa =)

Lpg kullanmıyoum bende ama dızel arac almak bu zmn da cok mantıklı bıde benzın lı alıp sonrdan lpg takıolar yazık edıolar arabanın beynını

bende kullanmıyorum..

LPG Bendede Yok Gerekte Gormuorum...

lpg kullanmıyorum.

tercih..

Dünyanın En Pahalı Benzinini Haftada Bi Depo Olmak Üzere ( 390 Km ) Kullanmaktan Gurur Duyuyorum

malesef bende performans olayından tırsdıgım için lpg yok bence benzin bide ucuz olsa

ben arabayı alalı 2 ay oldu şu an için fazla dokunmuyo aracom 20 ytl ile ortalama 90 km yapıyo ama benzinde çekiş 10 numara.ilewrde bi lpg olucak ama :D

Ben de gecen hafta 2003 astra Njoy 1.6 aldım. Ben lpg ye karşı degilim ama montajı yapılmış bir araba almaktansa kendim taktırırım dedim. Ben de önceden Uno sx ie vardı. lpg de 20 kuruş yakardı, şimdi 850 kilo unoya göre 1100 kilo astra benzinde 29 kuruş yakıyor ş.içinde. Eger lpg ile yakıt 20 kuruşun altına düşecekse (ki hiçbir usta size, "hayır 20 kuruşun altına düşmez" demeyeceğine göre) taktırabilirim, ama şu anda düşünmüyorum. Benzinli arabanın tadı hiçbişeyde yok. Ve arkadaşların bahsettiği gibi, çok ii montaj bile yapılsa, lpg kullanımı ile ilgili motor ve aksamlarda oluşabilecek hasarlar sonraları ortaya cıkıyor.Kabaca lpg maliyetini karsılamak icin 12-15 bin km yol gitmeniz gerekirse, bu km içinde lpg kullanımından bazı sorunlar ortaya cıkacaktır diye düşünüyorum.Yani öyle hersey ,bilg.a baglayıp ayar yapıyolarla olmuyo kanımca...

Benim aracım da 100 ytl lik benzin ile (3,21 ytl/lt Ankara) 350 km yaptı,km de yakıt ~29 kuruş...

Sizlerde tüketim miktarlarınız yazarsanız ii olur

Evet ben de benzinli kullanıcılardanım...

Son düzenleme:
Geri