lütfen bakın gaz kelebeği sensör arzıası...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tanerr22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tanerr22

Kayıtlı Kullanıcı
04-Ağrı
arkadaşlar aracımda üzerinde anahtar işareti olan lamba yandı gaz pedalıyla alakayı kesiyordu....bende tamir ettirdim 6 ay sonra yine aynı sorunu verdi internetten sıfır beyin alıp yetkili serviste taktırdım ama bir hafta sonra aynı sorunum tekrarlamaya başladı...şimdi bu nedir nedendir arkadaşlar lütfen yardım ediniz yoksa kafayı yemek üzereyim

yokmu forumda bu soruna çare olacak ustalarımız yahuu

İmobilizeri görmüyor olmasın. O anahtar işareti yanıp sönüyormu sürekli.

yok ölece yanıp sabit kalıyorr gaz pedalıyla alakayı kesiyor rölantide çalışıp duryor kardeş

Pedalı test ettirdiniz mi?

yav ne olmuş bu foruma eskiden bi yazdığına onlarca kişiden cevap gelirdi şimdi hiç kimse ilgilenmiyor sorunlarla... eski canlılığını yitirdimi ne forum.

24 saatte cevap verilme garantimiz yok ama, şahsi fikrim zaten sizin pedalınız arızalı idi. Sökülecek, beyin tamircisine gidecek, sağlam yada değil denilecek. İstanbulda özel serviste bu şekilde yapılıyor, bulunduğunuz il ve servise göre değişiklik gösterebilir. Seçenek kalmıyor, arıza kodunu verir misiniz tam?

P0120

vectra kaç model motor no nedır hıcbır bılgı vermeden nasıl cevap alacaksın bızden??? aynı zamandan gec calısma varmı

Geri