maşallah güzel araba ilanını incelemiştim güle güle binin çok şık.bir sorum olacak jantın ebatı ve ET değeri nedir ve sürtme yapıyormu acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kazasız belasız kullanın. otomatik iyidir iyidir
Maşallah.Farlar,sensörler ve ön-arka tekerlik üstündekiler bozan görüntüler (şahsımca) + birde ön panjurdaki gt mi stmi yazısı göze carpıyor
Gerisi 10 numara gözüküyor ek olarak sarı camurluk sinyallerini beyaz veya füme yapabilirsin
maşallah güzel araba ilanını incelemiştim güle güle binin çok şık.bir sorum olacak jantın ebatı ve ET değeri nedir ve sürtme yapıyormu acaba?
bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederimYorumlarınız için teşekkür ederim.
17" jant kullanıyorum. 205/45 lastik ile. ET değeri yanlış bilmiyorsam 35. Sürtme normal şartlarda yapmıyor fakat, arabada 5 kişi ile viraja sert girdiğimde veya yoldaki sert dalgalarda yapıyor.
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Sensörleri söyleyen çok oldu fakat farları ve amerikan parklarını görüntü bozan yorumunu ilk siz yaptınız. Ön tarafa yeni bir panjur, sensörlerin tampon rengi olması ve beyaz çamurluk sinyalleri aklımdaki projeler.
Dediğim gibi (şahsımca) farlar ister istemez çakma hissi veriyor + kısaları actıgınızdaki görüntü hoş gelmiyor bu benim görüşüm herkesin görüşüne saygı duyarım katılan katılır katılmayana eyvallah birde amerikan park yerine amerkan sinyal olabilirdi diye düşünüyorum
Dipnot : Zevkler ve renkler olayı var.