Lütfen maşallah deyiniz :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adu040
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
maşallah güzel araba ilanını incelemiştim güle güle binin çok şık.bir sorum olacak jantın ebatı ve ET değeri nedir ve sürtme yapıyormu acaba?

Maşallah.Farlar,sensörler ve ön-arka tekerlik üstündekiler bozan görüntüler (şahsımca) + birde ön panjurdaki gt mi stmi yazısı göze carpıyor :(
Gerisi 10 numara gözüküyor ek olarak sarı camurluk sinyallerini beyaz veya füme yapabilirsin ;)

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Sensörleri söyleyen çok oldu fakat farları ve amerikan parklarını görüntü bozan yorumunu ilk siz yaptınız. Ön tarafa yeni bir panjur, sensörlerin tampon rengi olması ve beyaz çamurluk sinyalleri aklımdaki projeler.

maşallah güzel araba ilanını incelemiştim güle güle binin çok şık.bir sorum olacak jantın ebatı ve ET değeri nedir ve sürtme yapıyormu acaba?

17" jant kullanıyorum. 205/45 lastik ile. ET değeri yanlış bilmiyorsam 35. Sürtme normal şartlarda yapmıyor fakat, arabada 5 kişi ile viraja sert girdiğimde veya yoldaki sert dalgalarda yapıyor.

17" jant kullanıyorum. 205/45 lastik ile. ET değeri yanlış bilmiyorsam 35. Sürtme normal şartlarda yapmıyor fakat, arabada 5 kişi ile viraja sert girdiğimde veya yoldaki sert dalgalarda yapıyor.
bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim

Sensörleri söyleyen çok oldu fakat farları ve amerikan parklarını görüntü bozan yorumunu ilk siz yaptınız. Ön tarafa yeni bir panjur, sensörlerin tampon rengi olması ve beyaz çamurluk sinyalleri aklımdaki projeler.

Dediğim gibi (şahsımca) farlar ister istemez çakma hissi veriyor + kısaları actıgınızdaki görüntü hoş gelmiyor bu benim görüşüm herkesin görüşüne saygı duyarım katılan katılır katılmayana eyvallah birde amerikan park yerine amerkan sinyal olabilirdi diye düşünüyorum
Dipnot : Zevkler ve renkler olayı var. :rolleyes:

Dediğim gibi (şahsımca) farlar ister istemez çakma hissi veriyor + kısaları actıgınızdaki görüntü hoş gelmiyor bu benim görüşüm herkesin görüşüne saygı duyarım katılan katılır katılmayana eyvallah birde amerikan park yerine amerkan sinyal olabilirdi diye düşünüyorum
Dipnot : Zevkler ve renkler olayı var. :rolleyes:

Sanırım, tam orjinal durumu ile güzelleştirmeden yanasınız ben de o düşünceye sahibim ama ilk mesajımda da belirttiğim gibi arabayı bu haliyle aldım, ben birşey yapmadım, diyeceksiniz orjinalcisin madem niye bunu aldın bu kadar sorunsuz bir Vectra denk gelmişken alınır dedim.

Zevkler ve renkler olayına sonuna kadar katılıyorum :rolleyes:

Amerikan sinyali sadece çamurluk sinyallerine yapalım dedik ama başarılı olamadık.

Kısalar yağmurdan ve otopark ynsımalarından dolayı öyle gelmiş olabilir, daha net bir fotoğraf çekip yüklerim o zaman beğendiririm inşallah:good:

Üye tanıtımına da yazdım, daha önce R9-11 forum sitesinde modaratörlük yapmışlığım var, forumların insanların fikirlerini, karşıdaki insanları kırmadan fikirlerini özgürce söyleyebildikleri, fikirleini paylaştıkları ortam olduğunu düşünüyorum ki Nietsche'nin vecizli bir sözü vardır "Beni yıkmayan herşey beni güçlendirir" forumların bu tarzda güçlenme yeri olduğunu düşünüyorum.

Sizin mesajlarınızın hiçbirinden herhangibir kırgınlığım yoktur, eğer sizi kırdıysam özür dilerim.

Özürlük bir olay yok kardeşim kırılmada yok asıl kırdıysam ben özür dilerim. Ben sadece kendi fikrim oldugunu belirtmek istedim.Elbetteki katılıp katılmamak hakkında herkes özgür kimseye kızamam saygı duyarım ;)

Geri