Sanırım bir tek benim yol bilgisayarım sağlam çalışıyor, 1.6 ve 2013 model astra ortalama 11 litre benzin tüketemez tüketmemeli arkadaşlar, yazık günahtır ciddi olmamalısınız 11 litre aşırı büyük bir miktar, 2.5 V6 ortalama tüketimi 10-11 arasında olur, yol bilgisayarınızda sapmalar olmazsa eğer tam gaz ayarı yapılırsa yol bilgisayarınızdaki ortalamanıza %15-20 arasında LPG tüketimi eklersiniz ... Mesela benzin tüketim ortalamanız 10litre ise 11.5-12 litre gaz yakıyorsunuz demektir, ancak bazı yerlerde müşteri isteğiyle Gaz ayarı biraz zayıf yapılıyor ve gaz tüketimi benzin tüketimine eşitleniyor(hafif bir güç kaybıyla) ve hesaplamak çok daha kolay oluyor.
@Jettaco hocam, aracınızın yol bilgisayarında anlık olarak 16 litre tüketim görmeniz mümkündür 1. vitesde 35litre 2. viteste 23 litre gibi anlık tüketimler görmüşlüğüm var 5000+ devirde tabiki hızınızı 5. vites 90km/h sabitlediğinizde 5-6 arası görmeniz gerektiğini düşünüyorum.
@Jettaco hocam, aracınızın yol bilgisayarında anlık olarak 16 litre tüketim görmeniz mümkündür 1. vitesde 35litre 2. viteste 23 litre gibi anlık tüketimler görmüşlüğüm var 5000+ devirde tabiki hızınızı 5. vites 90km/h sabitlediğinizde 5-6 arası görmeniz gerektiğini düşünüyorum.