Lütfen yardım sıfır aracıma LPG taktıracağım

KAyseride landirenzonun kaliteli bayileri var bildiğim kadarıyla, benze zawoli var çok kaliteli landi ile aynı kalitede fakat ben samsun da iyi ayar yapan yer bulamadım ayarı bozdular en son bırakın dedim elle yaptık az düzeldi, yakıt harika şu an yüzde otuzu şehir içi(5 kişi var araçta) 2.30 shell gaz 18 kuruş yakıyor, arkadaşın dediği 16 kuruş civarı hayal dedil yani ayarı mükemmel enjektörler harika çalışıyor demekki, işini bilen ve iyi ayar yapan yer olduktan sonra sorun olmuyor zaten, ben lpg taraftarıyım her ne kadar zaman zaman sorun yaşasamda, ayar sorunu zaten başka sorunum olmadı motora zarar vs. şükür, masrafsız diyebilirim. zaten ayar yaparken yol bilgisayarı değerlerinin değişmemesi iyi birşey değişiyorsa bilinki iyi ayar olmamıştır, değerledi kafaya takmaya gerek yokortalama tüketimin yaklaşık 2 litre üstü lpg değerlerini veriyor.hayırlı sürüşler herkese.

kardeş hayırlı olsun bende kayseriliyim astra 2006 model 1.6 twinport otomatik aldım ve olgun lpg de taktırdım. landirenzo. serviste aracın garantisini bozmadan bu markayı takıyor. ben çok araştırdım ve bunda karar kıldım ve oldukça memnunum.tecrübe ve kullanıcı görüşleri önemli. herkese tavsiye ederim. inanması zor ama gösterge de 5,5 ortalama yakıt tüketimi tabi lpg ye uyumlu değil ama hesaplayınca 15,4 kuruş yakıyor. 505 km gitti 78 lirayla. isteyen inanmayabilir bende inanmakta zorlanıyorum. tekrar hayırlı olsun güle güle kullan.
kardeş eski mesaja bir bakayım dedim yorumları tekrar okudum. söylediğine inanmayan arkadaşlar vardır belki ama 2013 astra aracına arkadaş temmuz ayında landirenzo taktırdı. 60 tl lpg aldı yemin ediyorum 200 km şehir içi 150 km şehir dışı yaptı. 350 km ye 60 tl. ortalama 17.1 kuruş.ister inanın ister inanmayın.ama ben hala taktıramadım para bulamadım :( bir de vergisini ödemek zorundayız sızdırmazlık almak için :(

Merhaba

Ben çıkmacıyım . Yeni model araçlarda gaz problem oluyor .silindir kapak belli bi zaman sonra gidiyor . Tavsiye etmiyorum .cruze astra j insignia astra h 1.6xer motorlarda sıkıntı veriyor..

yakıt tüketimi

arkadaşlar benimi astram 7,5 lt yakıyo çok diyordum. burda 11 lt yakan araçlardın bir sorunu var bence. ben sürekli spor maddo kulanarak bile bu değeri görmedim.

Arkadaşlar bende 2013 astra sedan 1.6 115Hp benzinli bir araç aldım. Araca lpg dönüşümü için 5000 km gelmesi gerektiğini söylüyorlar bu konuda ve eğer lpg konusunda sıkıntılar var ise bilgilendirirseniz sevinirim.

Geri