Lütfen Yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cryp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Astra hb 1.6 115 hp cosmo+xenon paket:good: senede 10000 km ise bunu al uzun yolda zaten az yakarsın

Yeni corsa 1.3 cdti enjoy 90 hp spor paket+metalik renk+sunroof. benim tercihim.

Abi Astra hb 1.6 115 hp olanı al derim..Opel dizel konusunda basarılı değil zaten eğer dizel araba alıyosan,Bmw Mercedes ya da Woswagen'e bincen..Sırf yakıt için performanstan kaçma derim

forumda baktım cosmo astra satan da yok,ben antalyalıyım,nette antalya satılık cosmo da bulamadım,peder mümkün diil 2. el arabayı istanbuldan da almaz,büük ihtimal sıfıra bayılcaz paraları

forumda baktım cosmo astra satan da yok,ben antalyalıyım,nette antalya satılık cosmo da bulamadım,peder mümkün diil 2. el arabayı istanbuldan da almaz,büük ihtimal sıfıra bayılcaz paraları
??????????:help:

benzinliden şaşma..
halil0018fg8.jpg

Sıfır almak anlamsız bence. 5000-10000 km 'de ikinci el almak daha mantıklı. Bir diğer konuda cosmo almak. o kadar donanımlı araç alırkende pahalı satarkende piyasası dusuk kalır. 1-2 yıl içinde satmayı dusunuyorsanız arabayı cosmo almayın derim. ortalama donanımlı bir arac hem alırken ucuza gelir, hem satarken kolay ve makul fiyata satılır.. 39000 YTL astra için çok para.nacizane fikrim.

Son düzenleme:
bende elegance var ama satmam:)) bunu satarsam en az 60 milyarlık bi araç beni tatmin eder çünkü:)) bence iyi araştır

Dizel forever. Akaryakıt istasyonunda az para verip benzinlilerden 1.5 kat daha fazla gezmek kadar zevkli bi an yok:)

Geri