lütfen yardımmmmm...

mavilerinsesi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar 97 model b kasa bi vectra'm war.motor hiç oynanmamış.bu araca turbo ve blow off uygulanırmı ayrıca blow off nereye ve nasıl uygulanır???

bide bunlar toplam kaç para tutar???(tahminen şööle:D )

Blow off turbolu araclara uygulanır sadece blow off ve montaj antalyada 700ytl ye yapılıyor tabı hks nın ama turbonun fıyatını tam olarak bılmıyorum

turbo takmakla iş bitmez daha çok oynanması gereken parcalar olucak

turbo lar tek başına 700 lira ise

komple bi turbo kitin fiyatı 6000 ytl intercooler dahil

blow off turbo üzerinde bulunan dump valve çıkarılark onun yerine takılıyo ikise aynı işi görür ama blow off çufff lar

hks de en pahalısı piyasada
ucuzlarda var ama onun kadaar kaliteli değil

arkadaşlar ben konyalıyım dün google de bakarken blow off lara bi baktım konya modifiye turbosuz araçlara blow off sesi yapıyomuş hatta videosunu da izledim youtube den resmen aynı blow off yani bi farkı yok turbosuz araçta yaptılar blow off'u 200 YTL fiyatı war 180 e iner bence süper de ses hks ye taş çıkartır:D
bir bakın isterseniz...
yorumlar için sağolun..

ha bi de turbo tek basına ööle de kit niye pahalı arasındaki fark ne kitle kendi basına turbonun???

o sadece ses için kullanılan bir cihaz.kornadan hiç bir farkı yok hiç tavsiye etmiyorum.yarın bigün adamın teki seni geçtiğinde düşünsene turbolu vectraya çaktım dicek bence bida düşün yazık 200 ytl ne sana tavsiyem turbolu bi calibra al daha ucuza gelir sana turbo taktırmaktan.

Geri