Macera kaldigi yerden HIZLA devam ediyor.!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CeyCeyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben sırf yakıt yüzünden satmıştım.ne kadar dikkat etsemde yakıtı içiyordu meret.ama arabanın hissi bambaşkaydı

maaşallah; allah bi daha kaza bela vermesin...

yakit konusunda ceyhun bisey yazmamis ama ben kendi deneyimimden soyleyeyim 1.6 vectra ile 100km de 9,5-10 lt yakiyodum simdi de 10,5-11 lt yakiyorum. yani km de 0,03 ytl farkediyo...

hayırlı olsun kazasız belasız cezasız araç kaç beygir ve sorması ayıp nekadara aldın:D

güle güle kullan maşallah cok güzel bir arac kazasız belasız inşallah :) yalnız astranın 2.0 turbo ve 4 kapısını ilk defa gördüm yenimi cıktı özel siparişmi ??

güle güle kullan maşallah cok güzel bir arac kazasız belasız inşallah :) yalnız astranın 2.0 turbo ve 4 kapısını ilk defa gördüm yenimi cıktı özel siparişmi ??

ooooooooooooo ,bir opelciye yakışmayacak sözler bunlar....beş kapı 1.7 dizelide var....

ooooooooooooo ,bir opelciye yakışmayacak sözler bunlar....beş kapı 1.7 dizelide var....

şimdi tekrar baktım opelin sitesine girdiğimde motor secenekleri olarak aşağıda vereceğim bilgiler yazıyor o yuzden sordum türkiyede olduğundan haberim yoktu dışarıda illaki vardır ama türkiyede ilk kez gördüm ne yalan söyleyeyim :D yani türkiyede satılan modeller bunlar değilmi bu 2.0 turbo niye yazmıyor? özel siparişmi ? birde bu konu hakkında detaylı bilgi verebilecek kimse varsa sevinirim fiyat olarak falan ne kadar ?

Hatchback
Astra HB Cosmo 1.3 CDTi (90 Hp)
Astra HB Cosmo 1.3 CDTi Easytronic (90 Hp)
Astra HB Cosmo 1.6 Ecotec (115 Hp)
Astra HB Cosmo 1.6 Easytronic Ecotec (115 Hp)

Hatchback
Astra HB Enjoy 1.3 CDTi (90Hp)
Astra HB Enjoy 1.3 CDTi Easytronic (90 Hp)
Astra HB Enjoy 1.6 Ecotec (115 Hp)
Astra HB Enjoy 1.6 Easytronic Ecotec (115 Hp)

GTC
Astra GTC Sport 1.6 Ecotec (115 Hp)
Astra GTC Sport 1.6 Easytronic Ecotec (115 Hp)
Astra GTC Sport 1.6 Turbo Ecotec (180 Hp)
Astra GTC Sport 1.9 CDTi (150 Hp)
Astra GTC OPC 2.0 Turbo (240 Hp)

Geri