Macera kaldigi yerden HIZLA devam ediyor.!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CeyCeyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kazasız Belasız çok harika bir araç:)

Bu versiyon fazla gelmedi gelseydide fazla satmazdı da. Öylede oldu çünkü üst vergi diliminden fiyatı artıyordu. 170Hp Turbo motora sahip sanırım ilk çıktığı seneden yani 2004ten 2005'e kadar az miktarda getirdiler

1.7 Cdti'larda 2004te geldi sonra 1.3lere döndüler bence hata oldu satışı devam etmeliydi. Bi tanıdığımda vardı 1.7Cdti motora hakkını vericek kadar iyi ve kaliteli şekilde girince Dyno'da 165hp civarı çıkmıştı sanırım. Fena yürüyodu ama:)

Kısaca Özel bir araç. Tekrardan hayırlı olsun derim Allah bir daha kaza bela vermesin.

evettt istanbula gittim geldim arakdaslar uzun sure yoktum..

yakitta gelince 1.6 astram ile 1 depo yakiodum ankaradan istanbula (otobanda)
bunlada ayni sekilde 1 depo yaktim. :S

arada kizdiklarim oldu 220 flnda cikdigim oldugu (BMW PASSAT v.b )

hayırlı olsun ceyhunum kazasız belasız

hayırlı olsun cey kazasız belasız günlerde kullan kapışırık artık :p

şimdi tekrar baktım opelin sitesine girdiğimde motor secenekleri olarak aşağıda vereceğim bilgiler yazıyor o yuzden sordum türkiyede olduğundan haberim yoktu dışarıda illaki vardır ama türkiyede ilk kez gördüm ne yalan söyleyeyim :D yani türkiyede satılan modeller bunlar değilmi bu 2.0 turbo niye yazmıyor? özel siparişmi ? birde bu konu hakkında detaylı bilgi verebilecek kimse varsa sevinirim fiyat olarak falan ne kadar ?

Hatchback
Astra HB Cosmo 1.3 CDTi (90 Hp)
Astra HB Cosmo 1.3 CDTi Easytronic (90 Hp)
Astra HB Cosmo 1.6 Ecotec (115 Hp)
Astra HB Cosmo 1.6 Easytronic Ecotec (115 Hp)

Hatchback
Astra HB Enjoy 1.3 CDTi (90Hp)
Astra HB Enjoy 1.3 CDTi Easytronic (90 Hp)
Astra HB Enjoy 1.6 Ecotec (115 Hp)
Astra HB Enjoy 1.6 Easytronic Ecotec (115 Hp)

GTC
Astra GTC Sport 1.6 Ecotec (115 Hp)
Astra GTC Sport 1.6 Easytronic Ecotec (115 Hp)
Astra GTC Sport 1.6 Turbo Ecotec (180 Hp)
Astra GTC Sport 1.9 CDTi (150 Hp)
Astra GTC OPC 2.0 Turbo (240 Hp)
opel türkiye kafasına nasıl eserse öle model getiriyor burda olmaması yada sınırlı sayıda olması hiç olmadığı anlamına gelmez
geçenlerde astra 2.0 turbo gördüm satılık 35 istiyordu

Kazasız Belasız çok harika bir araç:)

Bu versiyon fazla gelmedi gelseydide fazla satmazdı da. Öylede oldu çünkü üst vergi diliminden fiyatı artıyordu. 170Hp Turbo motora sahip sanırım ilk çıktığı seneden yani 2004ten 2005'e kadar az miktarda getirdiler

1.7 Cdti'larda 2004te geldi sonra 1.3lere döndüler bence hata oldu satışı devam etmeliydi. Bi tanıdığımda vardı 1.7Cdti motora hakkını vericek kadar iyi ve kaliteli şekilde girince Dyno'da 165hp civarı çıkmıştı sanırım. Fena yürüyodu ama:)

Kısaca Özel bir araç. Tekrardan hayırlı olsun derim Allah bir daha kaza bela vermesin.
1.7 CDTi mı ? 165 hp çıktı ?:confused:

Kazasız belasız güzelmiş

Ceyhun hayırlı mübarek olsun.. Allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin inşalah ;)

1.7 CDTI da ciddi potansiyel var..

200 hp bile alınabilir..

Geri