Kalkın bakalım, ben de izlemeye gelirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erman bence sen arkadan çok güzel kameraya çekersin bunları, hatta zoom yapmana bile gerek yok azcık dokun gaza yeter.. Offf ağır mı oldu ne..
Erman bence sen arkadan çok güzel kameraya çekersin bunları, hatta zoom yapmana bile gerek yok azcık dokun gaza yeter.. Offf ağır mı oldu ne..
bırak Erman yaa adam ezdi bizi resmen.. altüstü 1.6 arabamız var bi iddiamız da yok ama.. neyse..
nie canım 1.6 die araçlar küçümseniyo bende onu anlamıyom altı üstü egzoz dumanı yiyip boyumuzun ölçüsü alıncak ama herhangi bi pilolaj hatası oldumuda sen yağlarsın işte düz mantık ama Deniz abi'nin öle bi pilotaj hatası yapcağınıda sanmıyorum ama nese şöle bi gsi yağlasak hiçde fena olmaz haniama kaşıntı gördüm
:good: :good: :good: helalsin be abi arkadaştan biliyom harbiden manyak makinalar atm draglık ya çok seri kalkıyo deli makina walla şu opelcileri bi mosmor et bakalımülen draglarda görecektik oda şartlar müsade etmedi
ben kaza yaptım drag bayrama deng geldi
ilk bahara kadar bende bi 306 alam bari de ortalık karışsın accık