maksimum hız kaç?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sahin67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende buradan izmite gidecem yakında kayınbiraderlerimin yanına..daha öncede düzce otobanını hiç kullanmadım....otobanı iyimi...yani yakında gideceğim, tavsiye edermisin tuna kardeş...

kadranın son noktaya dayamıştım aydın otobanında

yaa ben korkarım gerçekten kadranı sonlandırmaya....ne biliyim sanki motor yerinden çıkıp gidecekmiş gibi geliyor bana....mesela kadranı sonlandırdığın zaman, devir saati tehlikeli kırmızı işaretli yeri geçiyormu? acaba...

yaa ben korkarım gerçekten kadranı sonlandırmaya....ne biliyim sanki motor yerinden çıkıp gidecekmiş gibi geliyor bana....mesela kadranı sonlandırdığın zaman, devir saati tehlikeli kırmızı işaretli yeri geçiyormu? acaba...
Bir dene :kop:.

bende buradan izmite gidecem yakında kayınbiraderlerimin yanına..daha öncede düzce otobanını hiç kullanmadım....otobanı iyimi...yani yakında gideceğim, tavsiye edermisin tuna kardeş...

hızı kesinlikle tavsiye etmem ilk başta onu diyimde :) bende bakma öle hızlı kullanmam malum içiyor basınca. Bi seferlik bastım sona dayanırmı diye dayandı. Otoban olarak iyidir yani zaten benim bütün otoban sürüşlerim orda oldu. Dediğim gibi basmadan sakin sakin gidersin, arada iki çatlak gelir karşına iki onlara basarsın sonra bi bakmışsın yol bitmiş :)

bende hızı sevmem sadece merak ettim işte, arabımın son hızını...

hani demişsin ya iki çatlak gelir karşına diye, bazen öyleleri çıkıyor, adamı zorla gaza getiriyorlar....

Ankara-Darıca arası devamlı gider gelirim. Puntodan önce ki araçlarım 97 vectra b 2.0 ve 2004 vectra c idi. Özellikle otobanda vectra b ile giderken bazen ilişen araçlar oluyordu ve tam da ona uyacakken dikiz aynasından arka koltukta oturan eşim ve uyuyan iki oğluma bakıyordum. O bana yetiyordu...

Verilen rakamlara bakınca neden 1080 de olmasın ki? :)

Geri