MAKYAJKLI KASA SİS FARI İÇİN ALTERNATİF FAR

Ynt: MAKYAJKLI KASA SİS FARI İÇİN ALTERNATİF FAR

buda ledli beyaz ışık yorumlarınızı bekliyorum

Ekli dosyalar

• IMG_20140119_164050llll.webp
    IMG_20140119_164050llll.webp
    10 KB · Görüntüleme: 248

Beyazı hoşuma gitti benim...
Hangi tuş ile yakıyorsunuz, sis farı switchi ile mi acaba?

impartant link' Alıntı:
buda ledli beyaz ışık yorumlarınızı bekliyorum
kenan sıskerı naıl monte ettın cıvata fılan mı kuandın yoksa yapıştırma fılan mı

Bunun içi iki kademeli ayrı bir buton kullanıldı tamamen bağımsız far anahtarından birinci kademe beyaz ikinci kademe sarı olanı yakıyor. Ayrıca bu sis farları çift taraflı yapışkan bant ile yapıştırdım silikonla yapılması tavsiyemdir. Zaten vidalanacak bir tarafı yok.

Çok güzel olmuş güle güle kullan kardeşim. Gündüz çekimi de koyarsan sevinirim. Yanmıyorken de olsun

impartant link' Alıntı:
Bunun içi iki kademeli ayrı bir buton kullanıldı tamamen bağımsız far anahtarından birinci kademe beyaz ikinci kademe sarı olanı yakıyor. Ayrıca bu sis farları çift taraflı yapışkan bant ile yapıştırdım silikonla yapılması tavsiyemdir. Zaten vidalanacak bir tarafı yok.

daha detaylı gündüz çekilmiş resimleri bekliyoruz,edition sahipleri için umut ışığı oldunuz

güzele benziyor.yanmıyorken foto koyar mısınız?gündüz de çekebilirseniz seviniriz.Gece fotosu koyarsanız aydınlatma menziline bakarız.başarılı uygulamaya benziyor alabilirim

Hayırlı olsun, çok parlak bir fikir valla. (:

Bende gündüz resimlerini merak ettim.

Hayırlı olsun makyajlı kasa ıcın gayet guzel bır uygulama gunduz resımlerıde olursa ve sırıtmıyorsa kesınlıkle yapılabılkır

Geri