Ynt: MAKYAJKLI KASA SİS FARI İÇİN ALTERNATİF FAR
Kenan gayet güzel olmuş kardeşim. Düğmesini nereye taktınız?
Kenan gayet güzel olmuş kardeşim. Düğmesini nereye taktınız?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi düğmeyi ben gözükmesini istemediğim bir yere koydum direksiyonun altına koydum çünkü basit bir düğmeydi. Ama isteyen istediği yere takabilir. bir de bunun için tesisat çekilmede direk akımı farlardan yada gündüz farına da bağlamak mümkün ama ben arıza ışığı yakmasın orjinal tesisata dokunulmasından yana olmadıgım için böyle bir yola başvurdum.yavuzozkan link' Alıntı:Kenan gayet güzel olmuş kardeşim. Düğmesini nereye taktınız?
ya kenan sende hep baştakı fotoyu değıştırıyorsun habıre başa dönmek zorunda kalıyorum senın yüzünden seyytannnimpartant link' Alıntı:arkadaşlar konunun başındaki koydugum ilk fotoyu değiştirdim. gündüz yanmıyor iken ki halini koydum. bu arada sizlere yarar yada fikir edindirdi isem çok memnun oldum. umarım sis farı noktasında bir ilham kaynağı olmuşumdur.
abi ne yapayım fotoyu eklenmiyor olsa ben seni bu kadar uğraştırır mıyım walll walll walllCALİBRA BG link' Alıntı:ya kenan sende hep baştakı fotoyu değıştırıyorsun habıre başa dönmek zorunda kalıyorum senın yüzünden seyytannn
ok deniyorum olursa hepimiz rahatlarız.sallierim link' Alıntı:abi www.hizliresim.com a gir.ordan fotografı seç yükle sonra "FORUMLAR" diye yazan yerin içindeki linki kopyala foruma yapıştır sen de rahat et biz de rahat edelim