Makyajlı Astra J'de Problemler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cuskas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Makyajlı Astra J'de Problemler

Gök link' Alıntı:
zevk meselesi... içinize hangisi sindiyse onu almanızda fayda var... ille dizel derseniz golf derim... astra altın olsa 1.3 le kimseye alın demem çünkü:)

:)

Gök link' Alıntı:
bende bugun bayide golfü inceledim ama banda ekranı o piyona black uygulaması inanılmaz basit geldi... 9000 kmde bi golf aldım sadece 1 ay dayanabildim asla golf almam.... 1.6 tdı dsg güzel bir ikili ama yinede almam.ç.

peki neden ? paylaşırsan sevinirim..

Fab link' Alıntı:
1 aydir makyajli astra edtion dizel kullaniyorum ve cok memnunum. Cok basarili bir arac. Belkide astra g den terfi ettigimden boyle hissediyorumdur fakat almadan once golf, megane ve astra arasinda gidip geldim bende iscilik olarak megane i direk eledim.

Golf ve astra kaldi geriye. Donanim ve fiyat soz konusu olunca astra tek kaldi. Bence golf e o para verilmez. Ayrica sanki bulunmaz hint kumasi saticilarda bir afra tafra ve ellerinde arac yok. Ben astrayi kesinlikle oneririm fakat golf alinirsa da eyvallah derim sonucta bu segmentte ilk 2 bence asrta ve golf.

hangisi birinci :)

Sercan.Sari link' Alıntı:
Bende Astra almadan bazı seçeneklerim vardı İnsignia mı Jetta mı diye ikisinide inceledim İnsignia Jettadan 2 gömlek üstün bi araç, maddi sıkıntıdan dolayı vazgeçmek zorunda kaldım çünki donanım istiyordum.Astra mı Golf mü diye bakarken gene ikisini inceledim bana Astra daha cazip geldi ve makyajlı Astra aldım. Vw tamamen kendi kendini şişiren bi firma bence hiçbi arabasını Opelle kıyaslayamayız. Kasa dizayn olarak Astra ile Golf'u kıyaslamak Astraya haksızlık olur. Kronik sorunlara gelince makyajla düzelmişmidir bilmiyorum ama 1400 km ye geldim bende şimdilik bi sıkıntı yok.

insignia passatın rakibi ,jettanın değil :)

batu link' Alıntı:
insignia passatın rakibi ,jettanın değil :)

Bilgilendirmeniz için teşekkürler :) Ama fiyat ve donanım açısından o ikisini karşılaştırmıştım

Sercan.Sari link' Alıntı:
Bilgilendirmeniz için teşekkürler :) Ama fiyat ve donanım açısından o ikisini karşılaştırmıştım

sorun değil :)

batu link' Alıntı:
peki neden ? paylaşırsan sevinirim..

tdı dsg yi rafa kaldırın o kusursuz bir ahenk içinde yoruma gerek yok...ama iç mekanda o ekran çok ama çok basit durmuş sanki japon arabası havası var... pioona blackte bence b..knu çıkarmışlar... o uygulama az ve öz olursa güzel olur çok olursa golfteki gibi basit durur ve piona black kullanması çok zor birşeydir... kasa yandan bakınca hala golf 6 yla aynı... genel anlamda arabada estetik modernlik namına pek bişey yok. tüm bunlarla birlikte malzeme kalitesi ne yazıkkı parasaının çok altında bence... dizel otomatik xenon cam tavanlı golf için 75 bin lira fiyat istediler işte bunun için asla almam mantıksız bir araba...

ama 52 bin e dsg 1.2 golf alır mıyım amacım sadece ekonomiklik ve veridğim paraya hak eden bir araç almaksa alırım...

Ne yazık ki bizim objektif olarak yaptığımız yorumlar bazen yeni araç alanlar için yanıltıcı olabiliyor, biz en ufak sesi dahi paylaştığımız için insanlar opelin sağından solunda çok ses geliyo zannetmekte, oysaki bu tarz durumlar BMW, Mercedes dahil bütün araçlarda var, 1,3 ün motoruna gelince benim için yeterli senin için olmayabilir sonuçta bu beklenti meselesi 1,6 TDI daha performanslı olabilir ama bence 1,3 M.jet kadar uzun ömürlü ve sorunsuz bir motor değil.

Benim 1.3 motor galiba buradaki tüm araçların motorlarından farklı bir motor, zira bir gün, bir an bile yetersizliğine tanık olmadım, 1.6 falan mı karıştı acaba üretim bandına merak ediyorum :) Kalkışlarda bile hiçbir sorun yaşamıyorum, kalktıktan çok kısa bir sürede 4. vitese kadar çıkabiliyor araç. Üstüne de yoğun trafikli ortamlarda 6lt civarı tüketimle dolaşmak bence bulunmaz bir şey, şehirlerarası yolculukları saymıyorum bile, orada 4lü rakamlar görmek muazzam. İkinci araç olarak kullandığım Ford Focus'un son kasası ile bu trafikte gayet normal bir kullanım ile ortalama 7.5'ları gördüğümü de belirtmem lazım. Hiç de "vah tüh şunun motoru benim aracımda olsa" demedim. Kalkışı ok gibi olsa ne olur arabanın, kalktığımız gibi duruyoruz 10 m. sonra.

Gök link' Alıntı:
tdı dsg yi rafa kaldırın o kusursuz bir ahenk içinde yoruma gerek yok...ama iç mekanda o ekran çok ama çok basit durmuş sanki japon arabası havası var... pioona blackte bence b..knu çıkarmışlar... o uygulama az ve öz olursa güzel olur çok olursa golfteki gibi basit durur ve piona black kullanması çok zor birşeydir... kasa yandan bakınca hala golf 6 yla aynı... genel anlamda arabada estetik modernlik namına pek bişey yok. tüm bunlarla birlikte malzeme kalitesi ne yazıkkı parasaının çok altında bence... dizel otomatik xenon cam tavanlı golf için 75 bin lira fiyat istediler işte bunun için asla almam mantıksız bir araba...

ama 52 bin e dsg 1.2 golf alır mıyım amacım sadece ekonomiklik ve veridğim paraya hak eden bir araç almaksa alırım...

sağolasın..fiyat olarak demek istemişsin,bencede haklısın.

Geri