Ynt: Makyajlı Astra J'de Problemler
aynen katılıyorum arkadaşım, benim araçda 2500km.de hiç bir eksiklik hissetmiyorum. gaz pedalına bastığın an anında tepki veriyor ve şehir içi kullanım ankara trafiğinde 6.0-LT. eminim 10.000 km. den sonra oda düşecektir.
burakkarsli link' Alıntı:Benim 1.3 motor galiba buradaki tüm araçların motorlarından farklı bir motor, zira bir gün, bir an bile yetersizliğine tanık olmadım, 1.6 falan mı karıştı acaba üretim bandına merak ediyorum Kalkışlarda bile hiçbir sorun yaşamıyorum, kalktıktan çok kısa bir sürede 4. vitese kadar çıkabiliyor araç. Üstüne de yoğun trafikli ortamlarda 6lt civarı tüketimle dolaşmak bence bulunmaz bir şey, şehirlerarası yolculukları saymıyorum bile, orada 4lü rakamlar görmek muazzam. İkinci araç olarak kullandığım Ford Focus'un son kasası ile bu trafikte gayet normal bir kullanım ile ortalama 7.5'ları gördüğümü de belirtmem lazım. Hiç de "vah tüh şunun motoru benim aracımda olsa" demedim. Kalkışı ok gibi olsa ne olur arabanın, kalktığımız gibi duruyoruz 10 m. sonra.
aynen katılıyorum arkadaşım, benim araçda 2500km.de hiç bir eksiklik hissetmiyorum. gaz pedalına bastığın an anında tepki veriyor ve şehir içi kullanım ankara trafiğinde 6.0-LT. eminim 10.000 km. den sonra oda düşecektir.