Ynt: Makyajlı Astra J'de Problemler
astra sedan editionda wats var.foto isteyen varsa ben de çekeyim
astra sedan editionda wats var.foto isteyen varsa ben de çekeyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
var abi.hizliresim.com a gir.yükle de.Forum yazan linkini buraya yapıştır tamamdırbedriyalcin link' Alıntı:Fotoyu çekmek değil de foruma eklemek ustalık işi yok mu bunun kısa yolu
arkadaşlardan biri sport ve, cosmo da olduğuna dair tamin yürütmüş ona istinaden koydum fotoğrafı.nuralk34 link' Alıntı:üstad söyledillerim makyajlı kasa için geçerli. konu zaten makyajlı diye açıldığı için belirtme gereği duymadım. yoksa benim aracım da 2012 makyajsız enjoy dizel. bende de var watt bağlantı.
Herhalde ta(h)min yürütmüş derken beni kastettiniz. Ben bana satışta söyleneni söyledim. Yoksa zaten adamların dizellerde karter koruma olduğundan bile benimkine takmak için lifte aldıklarında haberleri oldu.sohayli link' Alıntı:arkadaşlardan biri sport ve, cosmo da olduğuna dair tamin yürütmüş ona istinaden koydum fotoğrafı.
Opel'in bir dediği diğerini tutmuyor.
Evet sizi kastetmiştim. Satışta söylendiğini belirtseydiniz hiçbir şeyden haberleri olmadığını, sadece paraya odaklandıklarınıgradient link' Alıntı:Herhalde ta(h)min yürütmüş derken beni kastettiniz. Ben bana satışta söyleneni söyledim. Yoksa zaten adamların dizellerde kartel koruma olduğundan bile benimkine takmak için lifte aldıklarında haberleri oldu.
sohayli link' Alıntı:Ayrıca benim dizel aracımda Karte(r) Koruma yok İsterseniz fotoğrafını çekeyim.
sohayli link' Alıntı:Evet sizi kastetmiştim. Satışta söylendiğini belirtseydiniz hiçbir şeyden haberleri olmadığını, sadece paraya odaklandıklarını
bana test sürüşünde Bluetooth olmayan bir araçta Hız sabitleyiciye, "Bluetooth bu" dediklerin söylerdim size. Israrlarım sonucunda kabul ettirebildim Hız sabitleyici olduğunu.
Ayrıca benim dizel aracımda Karte(r) Koruma yok İsterseniz fotoğrafını çekeyim.
Siz mesajınızda dizellerin hiçbirinde watts bağlantısı yok dediniz ona istinaden yazmıştım. Ayrıca sizin aracınız makyajsızsa sizinkilerde var.sohayli link' Alıntı:Evet sizi kastetmiştim.
gradient link' Alıntı:Siz mesajınızda dizellerin hiçbirinde watts bağlantısı yok dediniz ona istinaden yazmıştım. Ayrıca sizin aracınız makyajsızsa sizinkilerde var.
Makyaj sonrası dizellerde enjoy ve editionda benzinlilerde de edition donanımda (hatchback için diyorum) watts bağlantılı sistem yok. Hatchback dizel enjoy makyajlı sahibi bir arkadaş varsa bize ispat edebilir.
Aracınızın arkasında eğilip bakın. varsa, çok rahat görebilirsiniz Direk görünüyor çünkü.IIfastexII link' Alıntı:ben daha bakamadım aracadda benım aracı alırken watt var dıye soyledıler her defasında ve sıtedede var gozukuyordu... aracın 1,6 115 edıtıon