Makyajlı c kasa vectra

ewt şuanki makyajlı versiyonda bazı ufak ama önemli şeylerden çalmışlar mesela bende 2003 comfort var yani ilk çıkan vectra c kaputun altında keçe var yenilerde yok kaputta hidrolik kol var hani bagaj kapağındaki gibi yenilerde eski tip çubuk olayı var bende lastik basınç sensörü var yenilerde yok yani maliyeti düşürmek için bazı şeyleri kısıyolar.

Evet kötü olmuş o bakımlardan.Anlaşılamayan şey neden baştan yapılıp sonra kısıtlandığı,bu çok ters.Kaput hidroliği benim işime o kadar yarıyor ki,yeni kasada kaputu açamam demektir bu tamamen.Ayrıca lastik sensörü guzel bir ozellik,beni uyarıyor en ufak düşüşte.ayrıca sag kapıda cam dugmeleri dısında kapıları kilitleme ve bagaj açma dugmeleri de var bende,onu bile kısmışlar,inanılmaz...

Ayrıca serkan şimdi baktım netde,ön dışında bir çigi yumuşatmas farkedemedim ben,arkası yanı filan aynı hep...

bide arkadan görseydik.önünü zaten biliyoru biraz camurluklar şişirilmiş.arakası çok iğrençti

işte opel bu.gerçekten güzel araba.rengi hoşuma gitti benim gt ye uyar heralde.

yanlız arkadaşlar bu resimdeki vectra piyasadaki imajlı vectra c gibi durmuyo yaw..

seneye bendede olacak inşallah :)

ilk bakışda vw kokuyor zaten
bi arabayı çıkarıp donanım kısmaları beni çok kızdırıyorr
mesela benim araba vaktinde dizel olduğu için dünyanın parası idi ama donanım görünüm sıfır...

VECTRA -C ler için en iyi makyaj ön tarafta farların OMEGA farına döndürülmesi olmalıydı ( bir düşünsenize çekik gözle nasıl yırtıcı olurdu)

Geri