Makyajli Vectra-b Hakkinda Tavsiye?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan airwolf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu arabalarda bence LPG'ye bile gerek yok.

:good:

Valla LPG ye geçmeden öncekine göre %50 daha az yakıyor neredeyse. Yani 30 kuruştan 16 kuruşa düştü şu an için konuşursak(Şehir içi kızılay güzergahlı). Hala gerek duymayan varsa bilemem. Dilediğim gibi basıyorum gaza, uzak-yakın, şehir içi-şehir dışı hiç umursamadan her yere gidiyorum yakıt sorunum olmadan. Benim için mükemmel bir modifikasyon bu LPG sistemi..Gerek yok demek biraz keyfi bir durum bence :rolleyes:

Son düzenleme:
Valla LPG ye geçmeden öncekine göre %50 daha az yakıyor neredeyse. Yani 30 kuruştan 16 kuruşa düştü şu an için konuşursak(Şehir içi kızılay güzergahlı). Hala gerek duymayan varsa bilemem. Dilediğim gibi basıyorum gaza, uzak-yakın, şehir içi-şehir dışı hiç umursamadan her yere gidiyorum yakıt sorunum olmadan. Benim için mükemmel bir modifikasyon bu LPG sistemi..Gerek yok demek biraz keyfi bir durum bence :rolleyes:
Değerler oldukça iyi. Ben daha çok şehir dışı kullandığım için dilediğim gibi gidiyorum ve 20 kuruş yakıyorum. Ben geniş bagaja ihtiyacım olduğu için ve 2000 cc lik aracın emsallerinden daha az yaktığı için tercih etmiyorum.

2000 veya 2001 model makyajlı vectralar o paraya alınabilecek en iyi araçlar.Abartmadan ve taraf tutmadan söylüyorum.16.000 ytl ye aldım aracımı.2000 model 2.0 Cd vectra.Temiz kullanılmış ve bende temiz bakıyorum.Bakımlarını ihmal etmedim.Trigeri alır almaz değiştim.Çok memnunum.Haftada bir binebildiğim için lpg taktırmadım.Performansı,konforu ve yazın Adana sıcağında harika çalışan kliması ile beni yeterince memnun ediyor.
Söylenecek fazla söz yok.Temizini bulursan kaçırma derim.Gerçek bir arabadır vectra.

aynen katılıyorum savaş abi.ben arabaya da kıyamıyorum.birde o var:)
Haklısın Burak. Adamlar arabanın sağını solunu matkapla delmiyorlarmı içim gidiyor. Sanki ciğerim deliniyor.Ben arabamı hemen hemen kimseye emanet vermem. Arabamda yiyecek yenmez, utanmasam kışın arabaya binenlere galoş dağıtacağım. Bagaj halım en az evdeki kadar temizdir, yere konan valiz bagaja giremez.

Haklısın Burak. Adamlar arabanın sağını solunu matkapla delmiyorlarmı içim gidiyor. Sanki ciğerim deliniyor.Ben arabamı hemen hemen kimseye emanet vermem. Arabamda yiyecek yenmez, utanmasam kışın arabaya binenlere galoş dağıtacağım. Bagaj halım en az evdeki kadar temizdir, yere konan valiz bagaja giremez.

Tebrik ederim Savaş bey, keşke herkes sizin kadar özenli davransa araçlarına. Bende elimden geldiğince özen gösteririm.... LPG takılırken görmemizi istemiyor zaten LPG'ciler. Ben görsem kesin "dur napıyosun yaw" falan derdim dayanamayıp. Aman kopar kırılır çatlar diyerek nazik davrandığım parçayı bazı tamirciler asılarak çatır çutur sökmezlermi içim gidiyor...

Maşallahın var, ben 5 ayda anca yaparım onu...

:D
ayda 5000 km yapınca suya bıle gerek var lpg hayattır..
Ben o kadar yol yapmadığım için sorun değil. Yılda 15.000 km ancak yapıyorum, onunda çoğu uzun yolda geçiyor.

Geri