Makyajli Vectra-b Hakkinda Tavsiye?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan airwolf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben o kadar yol yapmadığım için sorun değil. Yılda 15.000 km ancak yapıyorum, onunda çoğu uzun yolda geçiyor.

valla abi sen az yapıyormussun benim kıbrıs gibi yerde 1 ayda 4000 km oldu. benzinin litresi 1.95 lira olunca habire geziyorum. 2.0 gls 99 model b1 kasa 13000 ytl taksitli aldım, 5 tanede 0 lastik taktı, hemde full serviside yaptı satıcı. fiyat nasıl Türkiyede yani ucuzamı almışım?

2000 -2001 1.6 elegance ya da cdx. donanımlar yakın. yakıtta pek fark olacağını sanmıyorum. ama vergide iyi fark var. temiz bi cdx al. tadını çıkar.

valla abi sen az yapıyormussun benim kıbrıs gibi yerde 1 ayda 4000 km oldu. benzinin litresi 1.95 lira olunca habire geziyorum. 2.0 gls 99 model b1 kasa 13000 ytl taksitli aldım, 5 tanede 0 lastik taktı, hemde full serviside yaptı satıcı. fiyat nasıl Türkiyede yani ucuzamı almışım?
Araban temiz ise fiyatı iyi. Üstelik 5 lastiği bedava getirmişsin. Türkiye'de 5 lastik ortalama 1.000 YTL. Güle güle kullan.

1.6 nın şahsen çok seri ve atak olduğunu söyliyebilirim...kullanım açısından fazlasıyla yeterli bence...ama benzin filan sorun değilse 2.0 hatta 2.5 tercihimdir...

2.5 v6 al lpg tak :D

ben aracımdan memnunum... temizini bulursan 1.6 al... ama hayır ben yarış arabası alıcam benzin ve vergi sıkıntım yok diyorsan sen bilirsin...

Haklısın Burak. Adamlar arabanın sağını solunu matkapla delmiyorlarmı içim gidiyor. Sanki ciğerim deliniyor.Ben arabamı hemen hemen kimseye emanet vermem. Arabamda yiyecek yenmez, utanmasam kışın arabaya binenlere galoş dağıtacağım. Bagaj halım en az evdeki kadar temizdir, yere konan valiz bagaja giremez.
aman abi benden uzak Allah'a yakın olsun:)yani ben zaten aracı genelde iş için kullandığım için vectraya sadece haftasonu oda hobi amaçlı biniyorum.hafta içi ve diğer zamanlar komple megane ile geziyorum.ve vectraya bindim bineli hiç benzin düşünmedim nedense.forumda bazı arkadaşlarda diyordu.vectradaki bu konfor,serilik,performans gibi etkenler benzini unutturuyor sanki.hiç düşünmez oldum benzini.yanarsa yansın diyip geçiyorum:)

2000+cd veya cdx

pişman olmazsın...

benimde elimde seninki kadar bi para vardı.bide yıllardır vectraya binince bu paraya en iyisini almak istedim.2000 model cdx aldım.dolaysıyla 2000 cc ilk önce benzine dayanamadım sonra paraya kıyıp en iisinde LPG taktırdım.yakıt konusunda gayet iyi.performans konusunda parayı biraz kıyıp iyi bi sistem takdırırsan , hiç bi kayıp olmuyor.
1.6 konusuna gelince , sunu düşünmek lazım 1350 kg aractaki 1600 cc ne kadar yeterli olur.elbette aracı yürütür ama keyfi nerde kaldı demi...ama tek avantajı vergi tabiki.ama bu keyiften mahrum kalmamak için bu parayıda veririm.

bu arada herkes ben satıyım demiş.
bende satıyorum ( ciddiyim)
satma amacım farklı benim.ben vectra 100. yıl alcam

benimde elimde seninki kadar bi para vardı.bide yıllardır vectraya binince bu paraya en iyisini almak istedim.2000 model cdx aldım.dolaysıyla 2000 cc ilk önce benzine dayanamadım sonra paraya kıyıp en iisinde LPG taktırdım.yakıt konusunda gayet iyi.performans konusunda parayı biraz kıyıp iyi bi sistem takdırırsan , hiç bi kayıp olmuyor.
1.6 konusuna gelince , sunu düşünmek lazım 1350 kg aractaki 1600 cc ne kadar yeterli olur.elbette aracı yürütür ama keyfi nerde kaldı demi...ama tek avantajı vergi tabiki.ama bu keyiften mahrum kalmamak için bu parayıda veririm.

bu arada herkes ben satıyım demiş.
bende satıyorum ( ciddiyim)
satma amacım farklı benim.ben vectra 100. yıl alcam

Vectra cdx en donanımlı seri oluyor o modelde.Neden cdx'i satıp 100. yıl alıyorsun.Yani arada nasıl bir fark var?:confused:

Geri