GTS 2.2 DTI var şuan satılık 24bin civarı fiyatı var, motorun isuzu olması çok büyük bir artı ancak tortor çalışması ve yüksek yakıt olayı düşündürücü... 3.0 CDTI ın 0-100 hızlanması ile 1.9CDTI 0-100 hızlanması biraz birbirine yakın gibi geldi bana, tabi bunlar kağıt üzerindeki fabrika verileri, deneyen arkadaşlarımız olursa çok daha net bilgimiz olur. Bakarsın sen arabana koyarsın 3.0CDTI serdar
Bana sorarsan Mert 1.6 elegance LPG li mi yoksa 2.2 DTI mi alayım diye; eğer vergi ödeme problemin yoksa performansta 2.2 elbette daha randımanlı olacaktır..Farlar için Ankara ya gittiğimde hafif modlanmış vectra c 2.2 DTI ile tatlı bir sürtüşme yaşadık bana açık konuşayım sapladı... 70 - 80 km hızlarda seyir ederken orta şeritte iken yanımdan geçmek yerine arkama geçip selektör yapmıştı..Ben de hızlandım 120 kmye kadar arkamda idi..Sonra yavaştan geçmeye başladı..ben 160-170 e ulaştığımda bana 2-3 boy fark atmıştı..Velhasıl 1.9 cdti olsa tabi daha bir başka..Bu araçta 150 hp ve 320 nm tork var... 3.0 cdti ise 400 nm torklu 210 hp..Yanlış anlama ben 3.0 cdti tavsiye ederken al anlamında demedim..Türkiye vergi sistemini eleştirdim..Yani yurt dışında GTS kasalı 3.0 CDTİ vectralar var mesela..Emmeye gelir gömmeye de..O anlamda söyledim.. 550 nm tork 250-300 hp olur ki e yeter