Makyajlı Yeni Astra (kendi çekimim)

Arka stoplarda bir değişiklik görmedim ,ayrıca almanya sitesindeki astrah ların ön tasarımları değişik farları daha farklı bakıyor,bence bu makyajlı falan değil.

kimse kusura bakmasında opel cılkını çıkardı bu işin biraz daha fazla araba satmak için yapmadığı kalmadı Cosmo modelinde Xenon far Opsiyon listesinde yaaa essentia diye donanım paketi var arabayı soyup soğana çevirmişler satıyolar

coRSac' Alıntı:
Arka stoplarda bir değişiklik görmedim ,ayrıca almanya sitesindeki astrah ların ön tasarımları değişik farları daha farklı bakıyor,bence bu makyajlı falan değil.

senin dediğin tipe xenon paketi altında 1 milyar 800 milyon fark istiyorlar :) bence bu ön farlar berbat öbür mercekli xenon farlar daha gösteriyor arabayı. makyajsız halinde arkası siyahtı bunda krom yapmıslar farları bence siyah daha hostu

Makyajlı cıkacagından haberim yoktu.Olsa asla almazdım kendi aracımı.Bekleyip bunu almaya kalkışırdım.İyiki almışım aynı taş aynı hamam :)

degiştirmezsinler cok zaten daha yeni aldık :cool:

sevindim fotografları görünce.. ön ızgara ve arka karartma far hoş olmuş geri kalanlar bizimkinden de kötü.. (jant , ön far içi..)

bu arada fotodaki arbanın modeli 1,3 cdti Njoy paket cosmo paketini görmedim ama insallah o da bole diildir

opeeeeel' Alıntı:
senin dediğin tipe xenon paketi altında 1 milyar 800 milyon fark istiyorlar :) bence bu ön farlar berbat öbür mercekli xenon farlar daha gösteriyor arabayı. makyajsız halinde arkası siyahtı bunda krom yapmıslar farları bence siyah daha hostu

Hayır benim dediğim xenon far olayı değil aracın ön görünüşü tamamen farklı yani farların tasarımında hafif bir değişiklik var.Almanya sitesine bakabilirsin.

coRSac' Alıntı:
Hayır benim dediğim xenon far olayı değil aracın ön görünüşü tamamen farklı yani farların tasarımında hafif bir değişiklik var.Almanya sitesine bakabilirsin.

şimdi baktım ön görünüste bi farklılık göremedim ama orada arka sinyaller siyah ve jantlar değişik neden boyle yapyorlar anlamıyorum

Canlı gören sensin fotolarda farklı gelmiş olabilir bana ama arka stoplar çok farklı bunların eskisinden bi farkı varmı?

yok arka stoplar eskisinin aynısı türkiyedeki fabrikaların elinde fazlamı var artk ne olduysa.opeldeki adam içteki gövde de makyaj var dedi ama bana pek makyaj var gibi gelmedi ya da ben dikkat edemedim

Sallamıs desene satıcı bu adamları neden buluyorlar anlamıyorum ,showroomun tekinde kızın teki satıcı peşimde dolanıyor yardım edebilirmiyim dedi bi soru sordum kız kaldı ben daha yetkili birine yönlendiriyim dedi..

Geri