Makyajlı Yeni Astra (kendi çekimim)

coRSac' Alıntı:
Sallamıs desene satıcı bu adamları neden buluyorlar anlamıyorum ,showroomun tekinde kızın teki satıcı peşimde dolanıyor yardım edebilirmiyim dedi bi soru sordum kız kaldı ben daha yetkili birine yönlendiriyim dedi..

Açık söylüyorum,istanbulda tüm galerilerde odun dolu,satış danışmanı bayanlar ise,kibarlık peşinde koşan,beyefendi ile cümleya başlayıp beyefendiyle cümle bitiren,fiyattan başka hiç bi şey bilmiyen insanlarla dolu.Birine bi şey soruyosun cevapsız kalıyo,arabayı tanımadan,bilmeden tanıtmaya çalışıyolar.'opel genetik olarak zaten sert bir araç,bir de corsanın yüksekliğini eklersek epey dert edicez galiba bu arabayı aldığımızda bunu' diye bi cümle kuruyosun,karşıdan gelen cevap 'yoo aslında çok güzel bi arabadır bakmayın siz ':eek:

Teknik servis çalışanlarını hiç yazmıyorum zaten,özellikle BALKAN,ERDEMİR ve ODAK botanik bahçelerinin çeşitli bitkileriyle dolu.Otsevenler için bu servisleri tavsiye edebilirim:D

Yeni Astra 2007 Şubat

Arkadaşlar burada (TRABZON) satılan Astraların arka stopları aynen aşağıdaki linkteki gibi. (Yani siyah zeminli Astra GTC stopları). Beyaz filan değil. Sipariş daha vermedim ama Cosmo alacaz ya da Astra Sedanı bekleyecez. O da Alman sitesindeki gibi (Astra Cosmo).
Buyrun bakalım...

Opel Astra Cosmo 2007
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=7587 (Cosmo)

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=6034

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=7587
NOT:
* Bu resimdeki Astra Enjoy 1.3 CDTI. Arka stoplar da siyah.
* Cosmo da ön far içleri siyah oluyor. Yukardaki linkteki Gümüş Gri olan Astra Cosmo' ya dikkat ederseniz anlarsınız.
* Bir de Mavi renkte olan Astraya dikkat edin.
opelastramakyajiv7.jpg

opelastracosmoak9.jpg

astra trb cidden tramzonda siyah mı eğer oleyse gedizler nie beyaz satıyo stopları bu olay skandal bence gedizlerde beyaz trabzonda siyah

osmo siyahtır yoksa şansına ne düşerse olursa büyük ayıp yani kimsenin beyazı alacağını zannetmioyorum jantlarda aynı sekilde onun bi standartı vardır ben de cosmo modelini görmedim daha.

Yeni Astra Şubat 2007

Trabzon bayisi Vardallar akrabamız olur zaten.
Onun için 1997 den beri Opelci olduk. Her türlü bilgiyi ve hizmeti alıyorum.
Bir de yakında Cosmo gelecekmiş. Gerçi 45 günde geliyor ama geldiği gibi fotoğrafları yollarım.
Ama üstteki yolladığım resimdeki gibi Cosmo.
Evet gerçekten de arka stopların içi siyah renkte...:(
Çok saçma bir durum. Nasıl olur da Türkiye'nin heryerinde aynı şekilde olmaz.
Şimdilik bildiklerim bunlar. Yeniliklerden haberdar ederim sizleri...

kardes foto ii olur bence cosmolar siyahtır bnm gönderidğim fotolar enjoy modelinin cünkü.akrabanız opel bayisiyse sen daha iyi bilirsin;)

Bekleyip görelim :)

abi hepsi bi yana da bu arabaları 40 yaş üstüne mi satacaklar ön ızgaralardaki kromlar arabayı cok ama cok yaslı gostermiş hele farlar apayrı bişe micra olayına cevirdiler bu işi micranın baz modelinde siyah zeminli far var tekna da yok bide sr modelin de var bu adamlar ne yapmaya calısıo anlayamadım valla arkadan arabayı gençleştirio karartılmıs stop fln koyuyo önden de yaşlandırıo bu astrayı hiç sevmedim ve bunu opele yakıştıramadım :( :(

arkadaşlar açıklık getireyim Elegance donanım paketinin yerine Sport diye bir paket koymuşlar ve bu pakette ön ve arka farlar siyah ayrıca ön konsol piano boyasıyla boyanmış durumda ayrıca 4 kapı versiyonunda 1.6 t 180 HP lik motor mevcut bu motor GTC versiyonlarında da mevcut kaynak CNN araç tanıtımı

Alıntıdır : K@nk@

Geri