bundan şu sonuç çıkıyor
emniyet kemeri takmak lazım
çok geçmiş olsun
emniyet kemeri takmak lazım
çok geçmiş olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet ağırlık sensöründen koltukta birinin oturup oturmadığını algılar,
koltukta biri varsa airbag aktif olur ama emniyet kemeri takılı değilse aktif olmamaktadır.
Herhangi bir marka opel aracın kullanma kılavuzunu okuyun lütfen ben wv felan için söylemedim. benim aracım 2000 Opel Astra CD Sedan Otomatik ve kılavuzndaki açıklamalar bunlar. Adam 2100 kglik 2007 model mecedes jiple benim arabamın arka teker üstünden girdi. hızıda 80-120 arasıydı (Servis yorumu) araç havalandı yandakinin sağ ön tekeri üzerine düştü. benim hava yastıklarım açılmadı neden? çünkü darbeye maruz kalan yerin hava yastığı açılır. bunlar yorum değilPardon ama bız Wv golf V ıle taksıye sag kapısından wurduk ankara oturan bılır kanatcının ordakı 4 yol agzını cok sakat bı yer yukardan asagı gelen bı taksıye bız sag kapıdan dırek wruduk we butun hawa yastıkları acıldı hızımız ıse ben dıyım 30 sen de 40 max 4 yol agzına gırıoduk yawas yawas ama bı anda olan oldu Birde arac takla atınca hawas yastıgı acılmaz dıe bı yorumunz war hawa yastıgı acılması ıcın bı ınsanın ılla olmesıı lazım araba o kadar takla atmıs bu hawa yastıgı taklada acılmıcaksa ne zmn acılıcak sorarım
Kaza geçirenlere çok geçmiş olsun.O zaman koltukta birinin oturduğunu airbag açısından algılamasının bi mantığı yok çünki dediğine göre ağırlıktan algılasa bile kemersiz açmıyo airbagleri