Manifolt Hava Alıyor

ibrahimyigit

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
MErhabalar Opel Corsa C 1.2 Aracım uzan zamandır Rolantide tekleme sorunu yasıyordu herseyı hemen hemene degıstırdım ama ustam manifoltta çatlak olduğunu hava aldığını söyledi bu konuda yardımlarınızı rica edıyorum,:(:(:(

MErhabalar Opel Corsa C 1.2 Aracım uzan zamandır Rolantide tekleme sorunu yasıyordu herseyı hemen hemene degıstırdım ama ustam manifoltta çatlak olduğunu hava aldığını söyledi bu konuda yardımlarınızı rica edıyorum,:(:(:(

manifolt çatlak veya contasından hava alıyorsa rölanti düzen tutmaz. fakir karışım arıza kodu verir.. uğraştırır yani. usta eminse manifoldu söktürün.değilse araç çalışırken hava aldığını düşündüğü yerden içeri azbişey balata spreyi sıkıp baksın hava alıp almadığı değişen motor sesiyle kesinleşir... çatlaksa tamir olcak gibiyse yaptırırsınız..yada değişim

Egzos manifoldu aşırı sıcak, balata spreyi yanıcı :(

Egzos manifoldu aşırı sıcak, balata spreyi yanıcı :(

abi ben onu emme manifoldudur diye söyledim. eksoz manifolduna tabiki sıkmasınlar sıkmazlarda heralde canım :D

Emme manifoldunda çatlak varsa işinin ehli birine kaynattırabilirsiniz.Emme manifoldunda kaynak işe yarar.Egsoz manifoldunda atar.

temiz çıkma manifold iş görür

egsoz manıfoltunda kacak var ıse ıcerıye lpg kokusu verırmı ? benım aracta kafayı sıyırcam bı anda gaz kokusu verıyor ıcerıye gazcıya goturuyorum bulamıyor kacak yok benım aklıma tek gelende bu oldu ?

egsoz manıfoltunda kacak var ıse ıcerıye lpg kokusu verırmı ? benım aracta kafayı sıyırcam bı anda gaz kokusu verıyor ıcerıye gazcıya goturuyorum bulamıyor kacak yok benım aklıma tek gelende bu oldu ?

eksozun bir yerinde kaçak olabilir yada arkadan esen rüzgarla bu tarz bir koku duymanız olası... malum hava soğuk ve eksozda çiğ yakıt kokusu fazla.kaloriferde açık olunca kabin içinde koku fazlaca duyulabilir...

eksozun bir yerinde kaçak olabilir yada arkadan esen rüzgarla bu tarz bir koku duymanız olası... malum hava soğuk ve eksozda çiğ yakıt kokusu fazla.kaloriferde açık olunca kabin içinde koku fazlaca duyulabilir...

şöylede bı durum var ıc sırkulasyon aktıf oldugunda koku daha cok gelıyor ondan benım aklımada manıfolt geldı soncta 15 yasında arac ne kadar ıc sırkulasyon yapsada tam kapatamıyorsa ıcerı manıfolttan alıdur dıe dusundum

Geri