arkadaşlar aracımın mart ayında 1. yıl bakımını yaptırdıktan sonra oluştu bu.. Bulunduğum şehirde dik bir yokuşta el frenini çekerek park ettim aracı araç durmadı stop etmiştim!! büyük bir kaza atlattım metrelerce gitti araç kapıyı açıp araçtan inmek üzere idim fren pedalından ayağımı çekmemle hareketlendi araç allahtan önüm uçurum vs değildi ve boştu... çalıştırdım hemen aracı ve durdurdum.. Sonra birkaç kere test ettim olay şu son dişin bir altına kadar diyelim yani cart diye çektiğinizde geldiği yere kadar çekiyoruz ve vitese takıyoruz araç birkaç metre gidiyor bir sürtünme sesi geliyor o arada.. ve sonra duruyor. Öok canım sıkıldı. yarına randevu aldık bakalım hayırlısı. Varsa bu sorunu edition modelinde yaşayan bilgilendirirse sevinirim.. Servis yarın ne yapacak bilmiyorum düzlükte tutuyor araç! e kalkış yapayım desen zorluyor tutuyor yani ! dik yokuşta tutmuyor BU DERDİMİ SERVİSÖE DİLİNE ! ÖEVİREREK NASIL İZAH EDERİM ? yapılacak doğru şeyi bulmaları için ve bunlarda böyle olur vs. saçma sapan diyaloglara maruz kalmamak için?