bendeki 72 amp 74 buyuk gelebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Garanti kapsaminda degisiyorsa araci serviste yatirmayin 25 gun uzun bir sure. geldigi zaman parca ararlar 2 gun icinde teslim ederler. arizanin ne oldugunundanda emin degiller belkide saglam olan parcayi degistirecekler. Deneme yanilma yontemi
Arıza tamir edildikten sonra neden sahtekar duruma dusesiniz ki, bozulan parça değişecek o kadararıza kodunu da söylemediler, sıcaklık sensörü falan dediler ama ne alakası var anlamadım.... eğer P0700 ise selenoid valf değişimi en son ve en masraflı konu... birkaç gündür bu hata ile ilgili araştırma yapıyorum ve çok yaygın ve basit olduğunu öğrendim... ancak atf kontrolü, elektriksel kontrol, gaz pedalı seviye kontrolü ile birlikte en son valf kontrolü demişler tüm manuellerde... belki de servisteki arkadaşlar diğer kontrolleri yapmıştır ve sonra selenoid değişimi demişlerdir...
isterseniz aracı alın ve kullanın ama farklı arızalara yol açabilir diyor danışman... tek başına ikaz lambası sorun yaratmaz ama viteste anormallik olursa arıza geçene kadar kullanmazsınız dedi... şimdi alıp kullanacağım, sonra başka arıza çıkacak biz size kullanmayın demiştik diyecekler diye korkuyorum... yarın servise gidip hem ikame araç hem garanti uzatımı hem de bu konuları konuşacağım... garanti süresinin bitmesine 1,5 ay kaldı...
aracımı takas ile verip ev alma niyetim vardı... hatta birisiyle anlaşmıştık ama yarın adamı arayıp aracın durumunu anlatacağım... alıcıya konuyu anlatmıştım allahtan çünkü sahtekar konumuna da düşmek istemiyorum... neyse cana gelmesin....
sizce aracın değerini düşürecek bir konu mudur bu?