Manuel Sport!!!!

fatih abinindi bu araba. perte çıkmıştı. daha önceki sahibine sahibinden mesaj atmıştık oda aynı özgüvenle diyordu :D

:) Abi en azından 16 bine vericek bana pazarlık bile yapmadı:):) Aynı zamanda iddialı konuşmasına şaşırdım ben zaten , çünkü arabaya gerçekten çok güveniyor motoruna şasisine olsun. Bu arada anahtarında çip varmış arabanın....:):):)
Çip deyip öyle yabana atmayın, aracın fiyatına kafadan 5.000 TL yük bindirir, ne adamlar var ya tam :sopa:.

ankarada satamadılar artık çevre illerde deniyorlar şanslarını :) ben yakından incelemiştim kapı bandının birinde sport diğerindede cd yazıyordu :) sanırım sağ kapıyı çıkma aldılar cd kapısı :)
birde ön arka tampon altlarındaki siyah plastikler yok. araç il değiştikçe rakam artıyor sanırım. ankarada en son 16 bine verecekti vatandaş.
Senin arabanda o özellik yok diye elin arabasına çamur atma :maden:. Eeee sen de artık bunun altında kalmazsın, yeni proje olarak kapının bandının birine doğan diğerine broadway logosu yaparsın veya sağ tarafa doğan aynası, sol tarafa broadway aynası takarsın :D.

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Ahadan arabada bu refüjden falan uçmuştu ağaca falan çarpmıştı akslar falan kırılmış ve şase kaymıştı...

Çip deyip öyle yabana atmayın, aracın fiyatına kafadan 5.000 TL yük bindirir, ne adamlar var ya tam :sopa:.

haklısın abide bu çip özelliği b kasa vectraların hepsinde var sadece sportta var gibi yazması olmamış:):):):)

Benim B kasanın orjinal iki anahtarı var, arabanın fiyatı ikiye katlayacak gibi görünüyor :).

Senin arabanda o özellik yok diye elin arabasına çamur atma :maden:. Eeee sen de artık bunun altında kalmazsın, yeni proje olarak kapının bandının birine doğan diğerine broadway logosu yaparsın veya sağ tarafa doğan aynası, sol tarafa broadway aynası takarsın :D.

savaş abi bu yazdıklarını değerlendirecem :D cdx yazısını söküp slx yazısı yapıştıracam :rakir::rakir:

aaaa :eek::eek:
Ankara lı pertçi mesut en sonunda satmış demekki.. :D

Yanlış anlamayın arkadaşlar bilmediğimden soruyorumda anahtardaki çipin esprisi nedir??

Benim B kasanın orjinal iki anahtarı var, arabanın fiyatı ikiye katlayacak gibi görünüyor :).

savaş abi sen çok zenginsin haberin yok o orjinal anahtarındaki chipler bundan 5 sene sonra sana insignia olarak geri döner demedi deme :D

savaş abi bu yazdıklarını değerlendirecem :D cdx yazısını söküp slx yazısı yapıştıracam :rakir::rakir:

ethem abi bence slx yerine BMX yap daha özel olur:rakir:

Geri