fatih abinindi bu araba. perte çıkmıştı. daha önceki sahibine sahibinden mesaj atmıştık oda aynı özgüvenle diyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çip deyip öyle yabana atmayın, aracın fiyatına kafadan 5.000 TL yük bindirir, ne adamlar var ya tam :sopa:.Abi en azından 16 bine vericek bana pazarlık bile yapmadı Aynı zamanda iddialı konuşmasına şaşırdım ben zaten , çünkü arabaya gerçekten çok güveniyor motoruna şasisine olsun. Bu arada anahtarında çip varmış arabanın....
Senin arabanda o özellik yok diye elin arabasına çamur atma :maden:. Eeee sen de artık bunun altında kalmazsın, yeni proje olarak kapının bandının birine doğan diğerine broadway logosu yaparsın veya sağ tarafa doğan aynası, sol tarafa broadway aynası takarsın .ankarada satamadılar artık çevre illerde deniyorlar şanslarını ben yakından incelemiştim kapı bandının birinde sport diğerindede cd yazıyordu sanırım sağ kapıyı çıkma aldılar cd kapısı
birde ön arka tampon altlarındaki siyah plastikler yok. araç il değiştikçe rakam artıyor sanırım. ankarada en son 16 bine verecekti vatandaş.
Çip deyip öyle yabana atmayın, aracın fiyatına kafadan 5.000 TL yük bindirir, ne adamlar var ya tam :sopa:.
Senin arabanda o özellik yok diye elin arabasına çamur atma :maden:. Eeee sen de artık bunun altında kalmazsın, yeni proje olarak kapının bandının birine doğan diğerine broadway logosu yaparsın veya sağ tarafa doğan aynası, sol tarafa broadway aynası takarsın .
Benim B kasanın orjinal iki anahtarı var, arabanın fiyatı ikiye katlayacak gibi görünüyor .
savaş abi bu yazdıklarını değerlendirecem cdx yazısını söküp slx yazısı yapıştıracam :rakir::rakir: