Marşla ilgili bir sorunum var

ahmetokur

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamun Aleyküm.
Aracım Opel Combo 1.3 CDTİ... Yeni aldım daha 1 hafta oldu.. Arabadan genel olarak çok çok memnunum ama her güzelin bi kusuru var tabi.. Şöyle bir sorunum var siz değerli üyelerden bilgi almak istiyorum...

Yaklaşık 2-3 günde 10 kez marş yapıyosam, Örneğin 11. marşta araç hır hır ediyor ama çalışmıyor.. İkinci kez marş yaptığımda çalışıyor..
Bunu farkettim, neden 10 marşta bir yada bazen 15 marşta bir böyle bi çalışmama oluyor anlamadım..
Sizce sebebi ne olabilir.. saygılar..

marş motoru sıyırıyor..

bakıma ihtiyacı var .. dişlileri eskimiş.... dağılana kadar kullanın derim zararı olmaz

sevgili multispace teşekkür ederim yorumun için. Lakin bir arkadaşıma danıştım, o da mazot filtresi tıkalı olabilir. Değiştirirsek çözülebilir, bakmak lazım demişti. Sizce olabilir mi?

Problem i iyi anlamak lazım marş çeviriyorda arabamı çalışmıyor?
Otomatik tıkırtılar yapıp marş mı çevirmiyor?
Araba çalışınca nasıl çalışıyor? Marş güzel basıyor pinyon mu kaçırıyor?

İhtimal çok..

sevgili multispace teşekkür ederim yorumun için. Lakin bir arkadaşıma danıştım, o da mazot filtresi tıkalı olabilir. Değiştirirsek çözülebilir, bakmak lazım demişti. Sizce olabilir mi?

rica ederim : )

hır hır hır yapmaktan kastınız marşın boşa dönmesi mi ? yoksa yanlış mı anladım acaba ?

mazot filtresiyle dediğim şeyin pek alakası yok , uzak kavramlar

rica ederim : )

hır hır hır yapmaktan kastınız marşın boşa dönmesi mi ? yoksa yanlış mı anladım acaba ?

mazot filtresiyle dediğim şeyin pek alakası yok , uzak kavramlar

Valla benim "hır hır" dan kastım hani ilk çevirirsin hırlar sonra HIRRR diyince yani çalışınca marşı bırakırsın.
hah işte ordaki HIRRR sesi ilk marşta gelmiyor, tekrar marş yapıyorum o zaman çalışıyor. Yani 10 çalışmada bir bunu yapıyor

dediğim şey sanırım.. marş boşa dönüyor dimi

Evet boşa dönüyor, ama hır sesi var tabi. Kapatıyorum geri tekrar marş yapıyorum , o zaman çalışıyor ama bigün ikinci marşta çalışmaz diye korkuyorum :)

en kötü ihtimal vurdurarak calıstırırsınız : )

10 -15 marşta yapıyorsa daha ömrü var.. bitene kadar devam edin derim

tamir takımı mevcut

peki sağolasın yardımların için :)

Geri