29 May 2013 #11 semia Bölüm Sorumlusu Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Nis 2009 Mesajlar 7,097 Tepkime puanı 6 Puanları 0 Motoru çalıştırmadan önce hep bir iki saniye bekleyin basınç oluşsun sonra basın marşa bakalım düzelme varmı?
Motoru çalıştırmadan önce hep bir iki saniye bekleyin basınç oluşsun sonra basın marşa bakalım düzelme varmı?
29 May 2013 #12 M multispace Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Kas 2012 Mesajlar 1,166 Tepkime puanı 0 Puanları 36 rica ederim geçmiş olsun
29 May 2013 Konuyu Başlatan #13 ahmetokur Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Nis 2013 Mesajlar 2,746 Tepkime puanı 1 Puanları 0 semia' Alıntı: Motoru çalıştırmadan önce hep bir iki saniye bekleyin basınç oluşsun sonra basın marşa bakalım düzelme varmı? Genişletmek için tıkla ... dizel olduğundan ışık sönmesini bekliyorum her seferinde
semia' Alıntı: Motoru çalıştırmadan önce hep bir iki saniye bekleyin basınç oluşsun sonra basın marşa bakalım düzelme varmı? Genişletmek için tıkla ... dizel olduğundan ışık sönmesini bekliyorum her seferinde
29 May 2013 #14 954fireblade Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eyl 2012 Mesajlar 4,796 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 Ya. Benim arabam bi kıZla ilk buluşmamızda yaptı kız dedi hadi marşa bastım kimse yok yer desen konya ovası gibi dümdüz..
Ya. Benim arabam bi kıZla ilk buluşmamızda yaptı kız dedi hadi marşa bastım kimse yok yer desen konya ovası gibi dümdüz..