marşpiyel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exp27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
volkankilicoglu link' Alıntı:
Yeni konu açmak istemedim,

Benim araçta da benzer bir durum sözkonusu.

Resimdeki aracı yolda geçerken görüp durdum foto çektim. soldaki araç benimki.

sağdaki aracınki gibi sade-kibar bir marşpiyel markası tavsiye edebilir misiniz.

Kq63mD.jpg

Bu arada pazartesi kapıyı boyatıyorum 250 tl istedi usta.

Volkan Bey bence bu şekilde arabanız gayet güzel gözüküyor gerek yok gibi marşpiyele falan. Tabi bu bakış açısıyla alakalı ama, zoom yapıp baktığımda diğer Astracı arkadaşın arabası daha basit durmuş marşpiyelden dolayı...

Ufak kazanız için de geçmişler olsun :)

Edit: Sürttüğünüz yeri normal bir kaportacı sağlam ve belli olmayacak şekilde uygun fiyata yapabilir kanaatindeyim.

Ynt: marşpiyel

ToBeCaReFuLL link' Alıntı:
Araca bady kit yaptırın veya sadece yan marşpiyel alın çizik ve göçük gözükmez. Aracınıza satarkende kimse farketmez.
Bravvo yani "Aracınıza satarkende kimse farketmez." Farkedildiğin de de bol bol kulak çınlaması yaşanır.

Ynt: Ynt: Ynt: marşpiyel

mustimx link' Alıntı:
Bravvo yani "Aracınıza satarkende kimse farketmez." Farkedildiğin de de bol bol kulak çınlaması yaşanır.
Katiliyorum. Boyle bir hareket cok cirkin olur ve etik degildir. Bu dusunce ve tutum umarim bir latifedir ve biz yanlis anlamisizdir.

Bence içinize sinmiyorsa boyattırın gitsin. Ayrıca komple body kit olmadan sadece marşbiyel taktırmak da hiç yakışmıyor arabaya, oldumu komple olması lazım.

HasanM link' Alıntı:
Bence içinize sinmiyorsa boyattırın gitsin. Ayrıca komple body kit olmadan sadece marşbiyel taktırmak da hiç yakışmıyor arabaya, oldumu komple olması lazım.

+1923

volkankilicoglu link' Alıntı:
evet arkadaşlar aracı boya badana için teslim ettim. marşpiyeller ve kapıdıdaki göçük onarılacak.

sonucu haftasonu paylaşırım.
Bence de en doğru kararı verdiniz.  Daha once de dedim ben de yaptirmistim.

Hayırlı olsun kazasiz belasiz kullanin

Çok güzel olmuş hiç belli değil hasar .

mtaner link' Alıntı:
ևok güzel olmuş hiç belli değil hasar .

hangi hasar :)

10 numara olmuş kardeşim  14alkiss gönül rahatlığıyla binin  steeringwheel

Işıktan mı bana öyle görünüyor yoksa bariz bir renk farkı mı var :;

Geri