marşpiyel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exp27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: marşpiyel

volkankilicoglu link' Alıntı:
ön tampon ve ön çamurluk fabrika çıkışı... sol kapı boyandı. bir de marşpiyel.....

arka kapı da fabrika çıkışı

Doğrudur hocam, sol kapı açma kolu altından başlıyor aşağıya kadar. Marşpiyel dahil. Ama sanırım çekimden dolayı gözüme öyle gözüktü bilemiyorum.

Büyük geçmiş olsun. Marşpiyel veya body kit takılı araçlardan bin kat daha güzel orjinali. İnş. hiç birimiz başka kazalar görmeyiz.

:)

geçmiş olsun :D yeni gibi olmuş :D

Marşpiyelin boyanması çok önemli değildi aracın orijinalitesi bakımından insanlar boyadan saymıyorlar. Ancak işin içine kapı boyanması girince işin rengi değişiyor. Elbette canın sağolsun keyifle bin aracına canını sıktığına değmez. Fakat kapı işine girmeseymişsin iyimiş. Fotograftan belli olan bir şey yok bence.

benim aracında hem sağ hem sol marşpiyelinde fotoraftaki gibi ezik var.bende düzelttirmek istiyorum.istanbulda nerede yaptırdınız acaba ?yada tavsiye edebileceğiniz yer var mı ?

Djfree link' Alıntı:
benim aracında hem sağ hem sol marşpiyelinde fotoraftaki gibi ezik var.bende düzelttirmek istiyorum.istanbulda nerede yaptırdınız acaba ?yada tavsiye edebileceğiniz yer var mı ?
Marşpiyeli her kaporta boyacı çok rahat boyor, çok teknik isteyen bir şey değil. Tüm boyaların kodu var, adamlar düzeltiyo çekiye kasıyo veriyo boyayı, çok derin araştırmaya gerek yok okkk

hiç belli bile değil.marşpiyel değer kaybına neden olmayacak bir yer.yani aracı satarken boyandı diye belirtmenize bile gerek yok.altını sürtmeyen araba piyasada yoktur.kimi biraz fazla sürtüyor o kadar da olsun

Geri