Max 60Milyarlık Dizel Araba

Ynt: Max 60Milyarlık Dizel Araba

burakkarsli link' Alıntı:
Bu başlıkta sorduğunuz soru dünyada çok sorulan bir soru, onun için de bir internet sitesi hazırlamışlar, bir inceleyin isterseniz:

www.max60billiondieselcar.co.uk

Bir de Opel'in eskisi kadar iyi araba üretmediğini de şu siteyi incelerseniz net olarak görürsünüz:

www.opelzedeler.com.tr

Benim de bir sorum olacak bu arada; yüzmek zayıflatıyorsa balinalar nerede yanlış yapıyorlar?

:D :D :D :D

yigit-ozgur-karikaturleri-terelelli.org-00141.jpg

Arkadaşım el arabası var fakat virajlara hızlı girme el arabasını devirirsin maazallah :D

benim araba var 2012 sport dizel hemde motorinle çalışıyor 60 istiyorum sana 59 olur wat bağlantısı bile var öyle el arabası gibi virajlara dikkatli girmeye gerek yok

Burak Allah iyiliğini versin kardeşim tıkladımya verdiğin linklere walll bide diyorum bu linkler ölü yazacaktım vallaha

Lan dedim ne ara böyle opelzedeler diye bir site açmışlar diye tıklama gafletinde bulunanlardan biri de benim... :D

firstemperor link' Alıntı:
Burak Allah iyiliğini versin kardeşim tıkladımya verdiğin linklere walll bide diyorum bu linkler ölü yazacaktım vallaha

gradient link' Alıntı:
Lan dedim ne ara böyle opelzedeler diye bir site açmışlar diye tıklama gafletinde bulunanlardan biri de benim... :D

Abiler linkler patlamıştır, var yoksa böyle siteler; ama içi boş :D

konuda gördüm arkadaşı engellemişler çok doğru bir karar olmuş. yönetime buradan teşekkür ediyorum

Geri