bi zamanlar küçük küçük arabalarım vardı...dertsiz bi dünyam ve masum düşüncelerim...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ooooooo Cengiz bey sen mutlaka, motora sokulan marş kolu ile çevrilerek çalıştırılan arabaları da hatırlarsın. Kim nederse desin boşver. Güzeldi o günler. Şimdi uçak gibi arabalarla üç saatte gidilen yerler, o zaman külüstür arabalarla bir saatte gidilirdi. Trafik denen bir şey yoktu ki. Beyoğlu'nda caddenin herhangi bir yerinde yolun kenarına rahatca araçlar park ederdi. Arkadaşlar en önemlisi radar denen bir şey bilinmezdi.Burak senin mazi dediğine ben geçenlerde diyorum ne acı değil mi
Savaş Ağabey bu başlık bizi bozdu mu ne ben de gönlüm genç falan deyip kendimi avutuyordum ama ve lakin şimdi bir ayağım cukurda hissine kapıldımOoooooo Cengiz bey sen mutlaka, motora sokulan marş kolu ile çevrilerek çalıştırılan arabaları da hatırlarsın. Kim nederse desin boşver. Güzeldi o günler. Şimdi uçak gibi arabalarla üç saatte gidilen yerler, o zaman külüstür arabalarla bir saatte gidilirdi. Trafik denen bir şey yoktu ki. Beyoğlu'nda caddenin herhangi bir yerinde yolun kenarına rahatca araçlar park ederdi. Arkadaşlar en önemlisi radar denen bir şey bilinmezdi.
Kim ne derse desin, o günler de sahtekarlık, kazık atma, adam satma yoktu. Bence o günler daha temizdi.Savaş Ağabey bu başlık bizi bozdu mu ne ben de gönlüm genç falan deyip kendimi avutuyordum ama ve lakin şimdi bir ayağım cukurda hissine kapıldım
keşke herşey eskisi gibi olsa sana yağ,tüpgaz kuyruklarına bile razıyım nerde o eski günler,eski insanlar,eski medeni toplum herşeyi olduğu gibi toplumumuzu da bozdular,dejenere ettiler...........