mazot donmasına karşı yaptırdığım uygulama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgun88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: mazot donmasına karşı yaptırdığım uygulama

ozgun88 link' Alıntı:
aslında hep aklımda sizinle tanışmak ama dün sinirlerim su kaynattıydı resmen

neyse bir dahaki sefere artık

ozgun88 link' Alıntı:
bir EGEli olan ben ve bir AKDENİZli olan siz için çok normal :) ben hala şaşırıyom bazen bugün su alırken dışardan olsun dedim adam abi zaten hepsi soğuk dedi  005hihih

Bana buzdobalından bir sıcak su demek nasıl bir olaydır yahu. Buzdolabı bile daha insaflı +4 derece en azından. ((:

Ynt:

Resimler icin tesekkurler. Gercekten doguda yasayan vatandaslarimiza maruz kaldiklari sert kis havasina direnclerinden dolayi hayranim.

GNSpower link' Alıntı:
Bana buzdobalından bir sıcak su demek nasıl bir olaydır yahu. Buzdolabı bile daha insaflı +4 derece en azından. ((:

burda bu soğukta her şey normal Doğan abi :) soğuk çay bu memlekette keşfedilmiştir eminim :)

ozgun88 link' Alıntı:
burda bu soğukta her şey normal Doğan abi :) soğuk çay bu memlekette keşfedilmiştir eminim :)

Bizim buzluklar -18 derecede duruyor, demek ki siz Super Fresh tarzı ürünleri de rahatlıkla dışarıda saklayabiliyorsunuz. ((:

Frozen diye donuk meyveli birşeyler satıyorlar, soğuk çay değilse de o kesin sizin oraların icadıdır. ((:

Ynt:

Aydn link' Alıntı:
Resimler icin tesekkurler. Gercekten doguda yasayan vatandaslarimiza maruz kaldiklari sert kis havasina direnclerinden dolayi hayranim.

rica ederim :) valla Allah direncimizi arttırsın. şimdi arkadaşın arabayla uğraştık lineası var dışarsı -21 -22 ama yok olmadı malesef

horasan'ın güncel sıcaklığı buyrun

http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=HORASAN

GNSpower link' Alıntı:
Bizim buzluklar -18 derecede duruyor, demek ki siz Super Fresh tarzı ürünleri de rahatlıkla dışarıda saklayabiliyorsunuz. ((:

Frozen diye donuk meyveli birşeyler satıyorlar, soğuk çay değilse de o kesin sizin oraların icadıdır. ((:

her evde bir derin dondurucu mevcut o da balkon :)
erzurum da üni okudum ben yurtta peyniri falan dolabımızda değil camlardaki demir parmaklığa bağlayarak saklardık ilk günkü gibi kalırdı :)

valla Hakan bugün burası 19-20 dereceleri gördü ama + derece tabi bunlar :) herkes sahilde  geziyordu ,bende benim koca totoluya cila attım :D

ozgun88 link' Alıntı:
her evde bir derin dondurucu mevcut o da balkon :)
erzurum da üni okudum ben yurtta peyniri falan dolabımızda değil camlardaki demir parmaklığa bağlayarak saklardık ilk günkü gibi kalırdı :)

İyi ki o soğuklarda tekrar geri süte dönüşmüyor, ben olsam özüme döner portakalda vitamin olurdum o soğukta be. ((:

ulas79 link' Alıntı:
valla Hakan bugün burası 19-20 dereceleri gördü ama + derece tabi bunlar :) herkes sahilde  geziyordu ,bende benim koca totoluya cila attım :D

abi yapma yaaaa içim gidiyo içim ahhh kuşadası ne çok özledim seni...

Geri