mazot donmasına karşı yaptırdığım uygulama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgun88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: mazot donmasına karşı yaptırdığım uygulama

GNSpower link' Alıntı:
İyi ki o soğuklarda tekrar geri süte dönüşmüyor, ben olsam özüme döner portakalda vitamin olurdum o soğukta be. ((:

005hihih 005hihih 005hihih

yakında arabaya konyak ya da votka koycam geceleri içsin üşümesin yavrucak :)

Ynt: mazot donmasına karşı yaptırdığım uygulama

GNSpower link' Alıntı:
İyi ki o soğuklarda tekrar geri süte dönüşmüyor, ben olsam özüme döner portakalda vitamin olurdum o soğukta be. ((:
doğan senin portakaldaki vitamin halin gözümde canlandıda bir an ,dünyanı  en toraman portakalı :D

ozgun88 link' Alıntı:
abi yapma yaaaa içim gidiyo içim ahhh kuşadası ne çok özledim seni...
dayan Hakan az kaldı yaza :)

Ynt:

Valla ben Ardahan'i ziyaret ettigimde etleri balkonlarina kanca ile asiyorlardi. Dolaptan daha fazla donuyordu. Bizim burda balkona assaniz yazin, mangalda ki halinden hizli piser.

Ynt:

Aydn link' Alıntı:
Valla ben Ardahan'i ziyaret ettigimde etleri balkonlarina kanca ile asiyorlardi. Dolaptan daha fazla donuyordu. Bizim burda balkona assaniz yazin, mangalda ki halinden hizli piser.

abi uçağa burdan gece biniyorum -25 izmir e bi iniyorum 15-20 vucut bi anda afallıyo oğlum biz nereye geldik 40 derece fark var diyo :)

-40 ile +40 50 arasında gidip geliyom 12 ay süresince

Ynt:

Ne deseniz inanirim. -42 gormustu Kars bir ara. Ama disarda o soguk varken iko tane tezegi bol meyve kabugu ile bir yakiyorlar, o sogukta atletle dolas yani o derece :-D

Ynt:

Aydn link' Alıntı:
Ne deseniz inanirim. -42 gormustu Kars bir ara. Ama disarda o soguk varken iko tane tezegi bol meyve kabugu ile bir yakiyorlar, o sogukta atletle dolas yani o derece :-D

şimdi bu soğuk varsa zemheri de ne görcez daha bakalım

Ynt:

ozgun88 link' Alıntı:
abi uçağa burdan gece biniyorum -25 izmir e bi iniyorum 15-20 vucut bi anda afallıyo oğlum biz nereye geldik 40 derece fark var diyo :)

-40 ile +40 50 arasında gidip geliyom 12 ay süresince

Hava değişimi dedikleri tam olarak bu olsa gerek. ((:

Geri