Aklı kelden, yakıtı Shell'den...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aklı kelden, yakıtı Shell'den...
Aldık artık Opet iyidir ya Türkiye drag yarışlarının resmi sponsoru kötü olsa benzini arabalara koydurmazlar .
Aynen doğukan. burda yazanlara harfiyyen katılıyorum ama.
şöyleki opetten aldığım mazotla daha fazla yol alırken, shell'den aldığımla daha az yol gidiyorum. performansı ölçmedim ama shell'den alınca araba daha seri.
He bi de ben ilk zamanlar sürekli farklı yerlerden (po,shell, opet, bp) mazot aldığımdan olsa gerek, sürekli siyah duman görüyodum vites değişimlerinde.
Lakin shell'den 5 kere üstüste alınca siyah dumanı kesti. En nefret ettiiğim şey olan siyah dumanı atmasında, az gitse de olur diyip Shell'e devam!
Önceki aracım dizel GETZ ile, 50 bin km yaptım, değişik marka yakıtları denedim. Bana en uygunu BP ultimate dizel geldi.
bunu da şöyle anlıyordum, normalde hyundai'nin dizelleri gözle görünür siyah duman çıkartmazlar, arabanın arkasına geçip bir arkadaşıma gaza bastırıyordum. Opet'ten üstüste aldığım yakıtlarda bariz siyah duman çıkıyordu. ayrıca totalde de aynı durum oldu. onun dışında shell ve BP'de dumanı hiç görmedim.
şimdi astra ile denemeler yapıyorum, henüz yeterince kullanamadığım için sonuçaulaşamadım.
Ben BP ve Shell diyorum başka markaya bakılmaz diyorum
ayrıca soruna yanıt vereyim, araca zarar verme ihtimali bence yok.
Sizin mantiga gore aygaz tilupperinin icindede ay parcalari olmali o zaman bu nasil bir duz mantikdir oldum gulmekten.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi